[ Pomoc ] 2 erorra

Započeo KeNnda, Septembar 18, 2014, 09:24:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP
Opis problema o kojem se radi:Ubacio sam novu muziku i sad mi izbacuje sledeca 2 erorra
Dio skripte: Dam
Slika (neobavezno):

Sta mi izbacuje kad compilam :
C:\Programi Igrice Gamemodovi\Balkan Family RP\gamemodes\BfamilyScript.pwn(10058) : error 027: invalid character constant
C:\Programi Igrice Gamemodovi\Balkan Family RP\gamemodes\BfamilyScript.pwn(10058) : error 027: invalid character constant
C:\Programi Igrice Gamemodovi\Balkan Family RP\gamemodes\BfamilyScript.pwn(31859) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Linija na kojoj mi izbacuje 2 erorra
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PUSTIMUZIKU, DIALOG_STYLE_LIST, "Muzika", "Eminem No Love\PSY Dzentlman\PSY Hangover\Elitni Ne Koci\Elitni Zapali Grad\Dado Nije Od Karmina\Dado Ja Volim Balkan\Dado Partimanijak\Mc Yankoo Kakva Guza\Shwarz Dizel Power\Mc Yankoo Palim Klub\Mc Yanko We Like To\Mc Yanko Balkan Shit\SHA Do Jaja\Mc Yankoo Cica Mica\SHA Muzika\Dado Ti Ti\Elitni Alkohol\Mile Kitic Bomba\Elitni Ljubavi Moja\nMuzika Off\n/pustimuziku1", "Ok", "Izlaz" );
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2014, 09:25:09 PRE PODNE od KeNnda

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Probaj ovako, a sto se tice warning-a, samo obrisi to sto ti baca GetPointDistanceToPointExMorph jer nema potrebe da stoji u kad ga ne korisits.

ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PUSTIMUZIKU, DIALOG_STYLE_LIST, "Muzika", "Eminem No Love\nPSY Dzentlman\nPSY Hangover\nElitni Ne Koci\nElitni Zapali Grad\nDado Nije Od Karmina\nDado Ja Volim Balkan\nDado Partimanijak\nMc Yankoo Kakva Guza\nShwarz Dizel Power\nMc Yankoo Palim Klub\nMc Yanko We Like To\nMc Yanko Balkan Shit\nSHA Do Jaja\nMc Yankoo Cica Mica\nSHA Muzika\nDado Ti Ti\nElitni Alkohol\Mile Kitic Bomba\nElitni Ljubavi Moja\nMuzika Off\n/pustimuziku1", "Ok", "Izlaz" );

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com