[pomoc]nece da ocita gamemode

Započeo Arnel_Bp, Septembar 14, 2014, 17:07:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:  imao sam jedan gamemode, nije me dugo bilo i nisam radio nista u vezi skriptanja sad kad sam se vratio zaboravio sam, sad nemam errora na gamemode, ali nece da ga pokrene server, sta je problem?  stavio sam
plugins sscanf streamer u server.cfg ali opet nesto nece, i ubacio includes sve i plugins ali opet nesto nece... pise da ne moze da ocita ova dva plugina i da nesto mod nije u redu kao... nzm sta mu je. Moze pomoc?
Skripta koju koristim:moja od 0
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): evo server.cfg

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password arnelbp
maxplayers 50
port 7777
hostname New RolePlay mod
gamemode0 mod 1
filterscripts
plugins sscanf streamer
announce 0
query 1
chatlogging 0
weburl www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]

Na windows server stavljas plugin sa ekstenzijom .dll, tebi je sscanf plugin .so .

Citat: Lenon poslato Septembar 14, 2014, 17:17:53 POSLE PODNE
Na windows server stavljas plugin sa ekstenzijom .dll, tebi je sscanf plugin .so .

pa u plugine mi ima sscanf.dll i sscanf.so i tako sa steamerom, a kako treba da stavim u server.cfg?

plugins sscanf.dll i steamer.dll?

edit trazi mi sad i msvcp120, ja to ubacim u kompijuter ali mi i dalje trazi, ne kontam sta je ovo..
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2014, 17:46:04 POSLE PODNE od Arnel_Bp

Zalim zurio sam se kad sam napisao ovo. To je jedan plugin koji pokazuje sta nedostatuje na tvoi server. Stavi plugin na tvoi server, i na server.cfg normalno i onda uklucis server i kad se ukluci, prati server_log.txt ... Mozes da positras to i na pastebin

aj pokusacu da vidim nemojte jos lockat temu ja cu vam reci kad mozete :)

Razlog zakljucavanja:

Riješeno i pripazi na DP (Dupli Post)

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma.

Pomoc u vezi SA:MP servera.
Nešto vam nije jasno u vezi SA:MP servera? Posjetite PDF Pomoć u vezi SA:MP servera!