[9.recenzija] Ghetto RolePlay

Započeo AjdiNNN, Avgust 29, 2014, 20:47:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima. Ovo je nasa deveta recenzija SAMP servera. Danas recenziramo Ghetto Roleplay. Pa, krenimo na posao.

Registracija je klasicna, prvo odabirete lozinku koju cete koristiti na serveru. Kada upisete zeljenu lozinku sledeci korak je odabir spola, poslije toga ide upis godina, zatim email jer ako izgubite lozinklu sifru salju na email i na kraju izabirate drzavu porijekla. Nasa ocena za ovu oblast je: 9, razlog: Nema tuturijala.
https://www.youtube.com/watch?v=nf2SxPOSlDE

Na serveru postoje sistemi firmi, kuca, hotela,vozila i stanova. Neki su sistemi jednostavni ali ima i unikatnih kao sta su sistem firmi. Princip svakog sistema jeste da mozete posedovati po jednu kucu, firmu ili stan. Kuce i stanove mozete unaprediti u vidu unapredjivanja izgleda enterijera, dok u firmama mozete postavljati cijene, kontrolisati magacin, zaradjivati novac i podizati ga iz kase. U hotelima mozete iznajmiti svoju sobu a takodje ga mozete i posedovati.
Nasa ocena za ovu kategoriju je: 9/10, razlog: Neki sistemima fali po nesto.

VIDEO KLIK ISPOD!

Administracija je ozbiljna i aktivna pogotovo Helperi poslao sam upit i odmah je dosao helper i pokazao mi osnove i sve. Helpere mozete naci svugdje u gradu. Admini su tu samo za ban, jail, kick i rijesavanje problema u cemu su jako dobri.Nasa ocena za ovu kategoriju je: 9/10, razlog: Neki u staff nerade svoj posao najbolje ali vecina da.

Plata za jedan posao je od 500$ do 1xxx$, svaki sat mozete zaraditi preko 10 000$ a auta vrijede od 150000$ do 500000$, kuce su od 150000$ do x000000$.

Forum je SMF. Thema je DiznerStudieva (edit)
Nasa ocjena za ovu kategoriju je 9/10.

Server je sam po sebi ugodan za igru, administracija je super. Skripta i mape su solidne. Server je unikatan.

Nasa ukupna ocena za server je: 9

Server IP: 178.33.216.96:7790
SA-MP verzija: 0.3z
Server forum: www.ghetto-rp.net
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2014, 14:27:07 POSLE PODNE od Zohan [pwn][map]
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Pa mogao si vise slika u prvoj oblasti ti je ocjena 19 u Photoshopu se to moglo i bolje solidna recenzija

moze se bolje uraditi fotosop, tekst takodje...

Citat: Peroxide poslato Avgust 29, 2014, 20:56:25 POSLE PODNE
Pa mogao si vise slika u prvoj oblasti ti je ocjena 19 u Photoshopu se to moglo i bolje solidna recenzija
Ima video u prvoj oblasti i u 2 ;) ne zelim a ima 300 slika i da se cini duga recenzija ima 2 videa i 2 slike sto je dovoljno
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2014, 14:18:48 POSLE PODNE od Zohan [pwn][map]
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

Uredi ono sta sam ti rekao u prvoj oblasti ti je ocjena 19

Za razliku od predhodne recenzije ima napredak produzi tako mozes da dodajes i vise slike.

Kad pises recenzije koristi slike sto manjih dimenzije i obavezno ih centriraj ako ti je tekst centriran. Takodje ako radis PS, slobodno se potrudi malo vise, ili nadji nekog da ti radi.

Nije losa recenzija, bolja je nego one od pre.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Peroxide poslato Avgust 29, 2014, 21:08:26 POSLE PODNE
Uredi ono sta sam ti rekao u prvoj oblasti ti je ocjena 19
Uradio
Ako zelite slike sad cu stavit :)

Kao prvo, mogao si slike ove da stavis da budu providne(transparent) jer ovako je mnogo ruzno.
Kao drugo, zar nisi malo gledao ostale rezencije i vid'o kako su ih ostali uredno i citko napisali, kod tebe je sve zbijeno a font(slova)toliko malena da se od ovih slika ne mogu videti.

Citat: Shoorty poslato Avgust 29, 2014, 23:43:07 POSLE PODNE
Kao prvo, mogao si slike ove da stavis da budu providne(transparent) jer ovako je mnogo ruzno.
Kao drugo, zar nisi malo gledao ostale rezencije i vid'o kako su ih ostali uredno i citko napisali, kod tebe je sve zbijeno a font(slova)toliko malena da se od ovih slika ne mogu videti.
Ne pametuj dzabe sta trebam da se ove slike ne vide. A ovo znam da sam pogrijesio eto sad je veci font.

Citat: Zohan [pwn][map] poslato Avgust 30, 2014, 00:14:33 PRE PODNE
Citat: Shoorty poslato Avgust 29, 2014, 23:43:07 POSLE PODNE
Ne pametuj dzabe sta trebam da se ove slike ne vide. A ovo znam da sam pogrijesio eto sad je veci font.
Nemoj samo da se pravis pametan, sve kritike su na mestu.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Server kao server je dobar. Ali tvoja recenzija kao recenzija je opet, ali opet velika glupost. Kad ti vidim ovo Å¡to si radio u PS, doÄ'e mi da odma izaÄ'em iz teme. Bolje unajmi nekog da odradi PS dio umjesto tebe, ili se edukuj.

- Centriraj slike i text.
- Potrudi se da pišeš bolji i razumniji text.
- Uljepšaj ovaj font.
- Slike stavi kao transparent.
- Stavljaj slike, igraj se sa "img" tagom, nema svako volje otići na youtube i gledati video.
- Nije NEŽELIM, nego NE ŽELIM.

Citat: Drobnjak poslato Avgust 30, 2014, 10:56:14 PRE PODNE
Server kao server je dobar. Ali tvoja recenzija kao recenzija je opet, ali opet velika [cenzura]ost. Kad ti vidim ovo Å¡to si radio u PS, doÄ'e mi da odma izaÄ'em iz teme. Bolje unajmi nekog da odradi PS dio umjesto tebe, ili se edukuj.

- Centriraj slike i text.
- Potrudi se da pišeš bolji i razumniji text.
- Uljepšaj ovaj font.
- Slike stavi kao transparent.
- Stavljaj slike, igraj se sa "img" tagom, nema svako volje otići na youtube i gledati video.
- Nije NEŽELIM, nego NE ŽELIM.
Nece niko da radi u PS. a ostalo prihvatam samo ovo da centriram bas nisam skontao posto je sve centirano.

Milo mi je Å¡to prihvataÅ¡ kritike, biće neÅ¡to od tebe.  :)

LOCK 3. dana proslo! Uskoro nova recenzija.
Poslednja Izmena: Septembar 01, 2014, 19:30:07 POSLE PODNE od Zohan [pwn][map]