[POMOC] HITNO!!!

Započeo DexoN95, Avgust 06, 2014, 16:49:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Pozdrav, interesu je me jedna stvar, hocu to da uradim samo na kucnom serveru i to je to, posto igram sa bratom i jos jednim drugom pa je malo neobicno igrati sa samo 3 igraca, i to npr. juriti se kolima, previse je dosadno, kada nemas prepreke na putu i da te policija juri, zato sam dosao na ideju da probam da nadjem nesto da mi pomogne, ali nisam nasao nista, naime, hteo sam da vidim ima li nesto sto bi moglo da glumi one karaktere koji voze kola, setaju po trotoaru, da bude tako i u mp-u, pa ako ima kakva mogucnost za to molim za pomoc, hvala unapred!
Skripta koju koristim: moja od 0
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično)://

Nisam nikad vidio to da postoji!

I rade sve kao u Gta San Andreas singleplayer-u? I zezaju li oni server hoce li ovim mojim drugovima dizati ping?

Citat: DexoN95 poslato Avgust 06, 2014, 21:58:44 POSLE PODNE
I rade sve kao u Gta San Andreas singleplayer-u? I zezaju li oni server hoce li ovim mojim drugovima dizati ping?
To moras ti odrediti sta ce raditi.

Moze li ko da mi pomogne kako da ih namestim da voze kola po gradu? I koliko mogu max da ih stavim da mi lepo radi srw sa otvorenim portovima?

Pa imas sve u tutorialu, vi sve hocete samo copy/paste. -.-

Ne znam engleski najbolje, eto, mogla bi pomoc ako bi imao tut na srb, hrv, bih bio bih zahvalan : )

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Tema neaktivna, problem se smatra rješenim.

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Pomoc u vezi SA:MP servera .
Software Developer