[RECENZIJE] Glavni Razgovor

Započeo elemental., Jul 25, 2014, 22:20:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Schwarz poslato Jul 27, 2014, 01:16:06 PRE PODNE
ѕσмÑ"вσâˆ,у evo jedan predlog od mene: Da opisujem malo i ekonomiju na serveru i to dosta znaci na igrace.
DODANO je to pravilo za moderatore :D
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Odlučio sam da nakon 10. Recenzije otvorim ja Temu "Ocijeni najbolju Recenziju RolePlay Servera" .. nakon glasanja koje će trajati 2/3 dana ću zatvoriti temu, i nastaviti protokolom radjenja Recenzija kao i do sad. LP

@Devoxx nevalja to :D
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

Citat: Zohan [pwn][map] poslato Avgust 13, 2014, 12:13:21 POSLE PODNE
@Devoxx nevalja to :D

Valja, pomoću tog igrači mogu saznati koji je server dobar, i po recenziji i po igri .. :) ali ako se ne slažete vi ostali nećemo ni otvarat

a je, kao da ces glasanjem utvrditi ko je najbolji... pa ljudi na pola od ovih servera sto su recenzirani nisu ni usli

Citat: Blaeks poslato Avgust 13, 2014, 13:02:13 POSLE PODNE
a je, kao da ces glasanjem utvrditi ko je najbolji... pa ljudi na pola od ovih servera sto su recenzirani nisu ni usli

Ja radim svoj posao "OSVJEŽENJE Boarda" a što će netko ući mene to ne zanima do njih je to. Ja samo radim svoj posao. Pa zato sam i htio otvorit tu temu.

Brate, da se nesvadamo to necemo uvodit radi kao sto je board namjenjen Recenzijama Servera :D

devoxx ima problema s ip adresom zohan na moru, a za lanu nez možda nešto priprema neznam

Refresh Glavnog Chata, Evo mene, IP Mi je bio banovan pa nisam mogao ući, srećom Bleaks mi ga je Unban i riješio problem. Sutra/Prekosutra Recenzija SA:MP Servera.

Uskoro jedna od mene :D

Ja vas pozdravljam, Nemam vremena sjedit za računarom i buljit u ovo ko budala. Starim i ja polako, godine prolaze neću da mi prodju za ovim Računarom. Pusa za vas. Radite fino Recenzije.

Citat: DevoXx poslato Avgust 27, 2014, 14:54:35 POSLE PODNE
Ja vas pozdravljam, Nemam vremena sjedit za računarom i buljit u ovo ko budala. Starim i ja polako, godine prolaze neću da mi prodju za ovim Računarom. Pusa za vas. Radite fino Recenzije.
Lijepo ti Blaeks rekao. :D Nemoj hejtat. Dobro je sto nisi bananu pobio  :) A za recenzije nadam se da ce se sljedeca svima svidjet :)

Nek me bana ako hoće. Nikoga ja ne hejtam. Nemam vremena radit više ništa. Udjem pomalo i to na FB. Radim, Posao - Kuća, Kuća - Posao eto šta znam :D

Citat: DevoXx poslato Avgust 27, 2014, 20:26:09 POSLE PODNE
Nek me bana ako hoće. Nikoga ja ne hejtam. Nemam vremena radit više ništa. Udjem pomalo i to na FB. Radim, Posao - Kuća, Kuća - Posao eto šta znam :D
necu te banovati ja bez razloga, samo se sledeci put ne prijavljuj ako ne zelis raditi