[INCLUDE] b_menu.inc v1.0

Započeo Bugi, Jul 23, 2014, 17:52:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan, nisam vidjao nesto ovako na samp forumima, a uvek sam se mucio oko ovoga, pa evo dakle dosao sam na ideju da napravim b_menu.inc

Kako koristiti ovaj INCLUDE?

Da biste koristili ovaj include sve sto je potrebno je da na vrh skripte dodate:

#include <b_menu>

Cemu sluzi ovaj INC fajl?

Ovaj include fajl se sastoji iz 1 funkcije i 1 public callbacka:

ShowPlayerBMenu(playerid, broj_cifara, resenje); - Dakle evo i primera:

ShowPlayerBMenu(playerid, 5, 12345);

Gde je 12345 resenje odnosno onaj broj koji treba da se unese a broj 5 je broj cifara ovog broja (12345). Kada pozovete ovu funkciju evo kako ce to izgledati:

POTVRDI i IZLAZ textdrawova nema iz razloga, jer kada vi unesete 5 cifara textdrawovi se gase.

public OnPlayerBMenuConfirm(playerid, tacno)
{
return 1;
}

To je public koji se koristi za proveru da li je igrac tacno uneo zadatu sifru i dakle evo primera:

if(tacno == 1)
{
SendClientMessage(playerid, -1, "Bravo majstore!");
}
if(tacno == 0)
{
SendClientMessage(playerid, -1, "Nemas ti pojma care!");
}

OBJASNJENJE: Sada je sva nauka da ovo stavite pod public OnPlayerBMenuConfirm i ako igrac tacno odgovori ispisace: Bravo majstore,  a ako pogresi: Nemas ti pojma care. To bi bilo to. Naravno da napomenem vrsicu update ove skripte da bih je ucinio sto boljom. Nadam se da sam pomogao svima.

DOWNLOAD: https://www.sendspace.com/file/kigau2

CREDITS: Belmin Kicara(Wiliam Bonin) brat

CopyRight (c) 2014 - Include je napravljen od strane mene - Bugija. Zabranjeno je objavljivanje ove skripte na druge forume!
Poslednja Izmena: Jul 23, 2014, 18:01:24 POSLE PODNE od Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Vid' ga mali :D Dobar si, bice od tebe nesto. Dobro ti je ovo..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Hvala veliki :D bice ako bog da
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Joy

*

Odlicno je,moze se upotrijebiti npr za paljenje auta kao u filmu Transporter. :D

Naravno, sve se moze kad se hoce ::)

Nije loše.

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Hvala svima pogotovo Frajlu bratu :D

Extra ti je ovo , svaka cast ;)  8)

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

Samo napred predobro (Y)  8) :)

Big Respect: Bugi :)

Hvala svima :D