[0.3z] Fallout Roleplay (www.fallout-roleplay.info)

Započeo Eduâ„¢, Jul 17, 2014, 12:10:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.





Forum: www.fallout-roleplay.info
Server IP: 84.200.34.121 : 7783




#1 O nama

Fallout Roleplay server je novi server, ovo nije nikakav re-open niti nesto slicno. Odlucili smo da napravimo Roleplay server na kome ce biti neke nove stvari, zanimljive stvari. Prvi put na ideju o otvaranje ovog servera dosli smo pre 5 meseci, kada smo i zapoceli da radimo mod. Ovaj mod nije od 0, vec je edit, poveci edit jednog moda. Sistemi na nasem modu vam omogucavaju jedan od boljih uslova za Roleplay na nasim prostorima. Nakon ovih 5 meseci mod je skoro spreman za igru, te ce otvaranje biti 25. 7, tj za nedelju dana. Form tema je jos u 'fazi izrade' ali mozete se registrovati. Ostale su jos neke sitnice oko rasporeda boja na forumu i tako te sitnije stvarcice.




#2 Opis Gamemoda

Fallout Gamemod je napravljen za striktan Roleplay, te nema nikakvih 'propusta' u modu sto se toga tice. Sve se mora steci na Roleplay nacin. Ekonomija servera je uskladjena sa platama na poslovima, te ce trebati da se radi da bi se doslo do novca. Na gamemodu smo skriptali samo legalne organizacije(LSPD,LSCSD,LSFD). Razlog zbog koga nema ilegalnih organizacija je Roleplay, ukoliko hocete da napravite svoju ilegalnu organizaciju, na forumu ima rubrika 'Server Factions' gde je mozete predstaviti, te kaciti slike Roleplaya vase organizacije. Ukoliko Odbor za organizacije utvrdi da ispunjavate uslove za official, dobicete official. Mnogi od vas se pitaju sta se desava kada organizacija dobije Official?! Jednostavno je, organizacija koja dobije Official, dobija svoj tajni board na formu i IRC chat ingame, te ukoliko organizacija bude aktivna u narednih mesec dana posle officiala tek onda dobija skriptu, tj bice naskriptana na game modu. Ni jedna organizacija nema spawn, zbog Roleplaya. Nije logicno da policajci ceo svoj zivot spavaju u stanici, malte-ne zive u njoj. Tako da cete se spawnati u svojoj/izajmljenoj kuci. Na gamemodu postoji CarOwner ship sistem, gde mozete da kupite sebi vozilo(Automobili,Kamioni,Brodovi,Letelice). Takodje cene vozila su takodje u potpunosti uskladjene sa ekonomijom servera.




#3 Organizacije




Los Santos Police Department


Los Santos police department je organizacija koja se bavi cuvanjem javnog reda i mira u Los Santosu. Ova organizacija deluje samo na podruciju Los Santosa. Takodje zadatak ove organizacije da na Roleplay nacin otkrije ilegalne radnje IC i da 'razbije' kriminalne lance na serveru. Sistem za ovu organizaciju je veoma dobro odradjen, te njeni clanovi ce uzivati u njenim mogucnostima

Los Santos County Sheriff Department


Verovatno se pitate zasto ce i ova organizacija kada vec ima Los Santos Police Department? Odgovor je jednostavan. LSPD deluje samo na podruciju grada Los Santosa, dok Sherrif Department deluje u podrucijima oko grada. Ima ista ovlascenja i zadatak kao LSPD, ali deluje po 'selima' i okolini grada, a ne u samom gradu. Kako LSPD nema ovlascenja da kontrolise okolinu grada, tako ova organizacija nema ovlascenja da kontrolise i patrolira po samom gradu. LSCSD i LSPD naravno mogu zajedno da saradjuju na otkrivanju i suzbijanju kriminala.

Los Santos Fire Department


Eh sada nesto novo sto se tice ove organizacije. Sistem organizacije je uradjen po prinicpu po kome ona radi i u Real Life-u. U sklopu ove organizacije se nalazi i EMS(Emergency Medical Service) ili ti sluzba hitne medicinske pomoci. Ovim sistemom smo napravili nesto malo novije i modernije sto se tice samp sveta. Pozari mogu da izbiju bilo gde po celom Los Santosu  i okolini(Palomino,Dillimore,Blueberry). Tako da ova organizacije deluje i u samom gradu i njegovoj okolini. Takodje napravljen je sistem da se kuce na serveru mogu zapaliti, te ukoliko vatrogasci ne ugase kucu u odredjenom roku vlasnik gubi kucu, te ne dobija nikakav povracaj novca. Na intervenciju vatrogasaca uvek izlazi i Medical team LSFDa kako bi pruzio pomoc unesrecenima.




#4 Poslovi

Na serveru postoji nekoliko desetina poslova, a na svakom poslu je drugacija plata, sve zavisi od tezine posla koji radi. Neki poslovi su namenjeni samo za novije igrace, do levela 3. Slike od poslova necemo stavljati, to cete sami videti kada se prikljucite na nas server. Kako bi ste se zaposlili, morate otici u gradsku vijecnicu, te tamo otici na sprat u 'Biro za zaposljavanje' i zatraziti posao. Poslovi su razbacani svuda po Los Santosu, nisu svi na jednom mestu. Neki od poslova su: Mehanicar,Odvjetnik,Vlakovodja, Pilot, Kosac trave,Smetlar, Cistac ulica, Gradjevinar, itd... A sada i ilegalni poslovi, ilegalnih poslova takodje ima dosta, a sa njima imate mogucnost preprodavanja droge, oruzija, i tako dalje. Takodje mozete i sami biti proizvodjac narkotika i oruzija.




#5 Slike sa servera





#6 Izgled foruma


Trenutno su na forumu otvorene prijave za LEADERE i GAME HELPERE




#7 Kraj

Eto ga kraj predstavljanja naseg servera. Opsirnije predstavljanje, sa officialnim trailerom cete moci naci na nasem forumu, pre otvaranja servera. Nadamo se da vam se svidelo ovo sto ste videli na ovih par slicica, te da cete nas posetiti. Hvala vam na citanju, te pozdrad od Fallout Roleplay Leading Teama.




Forum: www.fallout-roleplay.info
Server IP: 84.200.34.121 : 7783
Poslednja Izmena: Jul 17, 2014, 12:12:54 POSLE PODNE od louter.

Lijep opis,srecno sa serverom :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<



Forum ne radi ?
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢