[5.Recenzija] - Balkan Games

Započeo Peroxide, Jul 12, 2014, 22:59:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav evo nas danas s našom 5. recenzijom.U ovoj recenzijom bavili smo se serverom s naše Službene SA:MP liste Balkan Games pa krenimo

Registracija

Registracija na ovom serveru je veoma jednostavna,prvo se morate složiti s njihovim uvjetima to jednostvano ucinite pritiskom na "Slažem se",zatim morate upisati lozinku,nakon toga morate upisati svoju email adresu mada nevidimo svrhu toga jer ne morate potvrditi registraciju nikakvim kodom,potom morate proci antibot provjeru to jednostavno ucinite tako sto cete upisati slova koja vam pisu,zatim podesite postavke vaseg lika kao sto su godine,pol,porijeklo itd.To možete napraviti tako sto cete strelicama za lijevo i desno mijenjati informaciju a strelicama dole i gore mijenjati  podrucja.Nasa preporuka vam je da se spawnate na aeodromu da se mozete odmah zaputiti prema auto skoli te poloziti vozacki ispit.
Ocjena:9/10
Razlog:Dosta nepotrebnih sitnica kao sto su borbeni stil,email adresa itd.

Gameplay

Kada krenete s igrom nasa preporuka vam je da odete do auto skole te polozite jer ako nemate polozeno nemozete raditi nijedan posao.Igrivost na serveru je vise nego zadovoljavajuca nema nikakvih problema,cak i sami igraci su pristojni i uljudni.Kada sam pozvao GameMastera portali su se do mene sto prije i pomogli mi oko cijelog servera,tako da im je to jedan veliki +.U opstini vas cesto mogu docekati radnici koji ce vas uputiti u poslove sto im ogromno povecava RP.Preporuka vam je da se prvo zaposlite kao postar.
Razlog:Sve je na mjestu osim sto sam vozavsi se kroz server 15 puta sudario se u auto koji je vozio mojom trakom,i takoder ima dosta nonRP-a medu igracima,mozda se administracija mora malo bolje potruditi oko toga.

Sistemi

Server ima mnogo odlicnih sistema kao sto je AFK sistem cim odete seknundu AFK vas kicka sto mi se svida i ogroman je + jer oslobada server igracima koji zele uci i nekako su ravnopravniji prema igracima koji nisu u mogucnosti ostati AFK cijeli dan.Tu je jos par sistema kao sto su kuce,kucna vozila doduse nije skroz unikatno ali lijepo je uradeno.Takoder postoje i sistemi kickanja iz organizacije dok igrac nije online i sve to daje jedan + serveru.
Razlog:Ima dosta sistema ali doduse polovica njih nije unikatna

Forum

Forum tema je odlicno uradena i boje su prekrasno uskladene recenziju foruma doduse za stariju verziju mozete pogledati ovdje.Takoder kada se registrirate morate pricekati odobrenje administratora sto uobicajeno ne traje dugo.
Ocjena:10/10
Razlog:Nakon zadnjeg update-a forum je totalno ureden nabolje i svida mi se.

Slike

Zakljucak

Ako zelite dobru i ugodnu igru s stalnim brojem igraca od 80-ak i planirate RP-ati onda vam toplo preporucujemo ovaj server.
Konacna ocjena:9/10

Informacije o serveru

IP:193.192.59.151:7784
Forum: http://gu-gaming.net/
SA:MP verzija:0.3z
Poslednja Izmena: Jul 22, 2014, 18:59:41 POSLE PODNE od [RST] ѕσмєвσ∂у

Recenzija je dobro mozda si ih malo previse nahvalio (  :D ),inace vidim auto nemozes prodati ni napuniti gorivom ako nemas registraciju,pravo unikatno,bar po meni :D
Sve u svemu dobar server dobra recenzija :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Gledaj ti ovo je iz moje perspektive nemogu ja znat sta je svima u glavi netko ce se slozit netko ne jbg sve u svemu hvala :D

Recenzija je jako lepo napisana, moja zamerka ide na velicinu slova koju si izabrao, mnogo je veliki font.
Sto se servera tice definitivno ga preporucujem svima, ja sam dosta dugo igrao tamo i ne kajem sto sam usao. Sada ne igram jer imam obaveza, ali i problema sa IP-jem servera iz meni nepoznatih razloga.
Server definitivno preporucujem jer je stvarno RP odlican, sve sto znam o RP-u sam tamo naucio. Tako da pocetnici, igraci, idite na BG i uzivajte u tom serveru jer ce vam zaista mnogo pruziti.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Dobro u sljedecoj recenziji cu uklopiti više slova hvala na zamjerci mnogo nam znaci :) i drago mi je da ti se svida

Da ti skrenem pažnju na ovo, jer vidim da nisi vidio.

EDIT: i da, moja preporuka ti je da stavljaš linkove do slika, a ne slike. Ovako zauzima previše prostora.
Poslednja Izmena: Jul 12, 2014, 23:33:10 POSLE PODNE od ѕσмєвσ∂у

Zašto linkove slika, kad sa 'img' može da bude preglednije ?

- Jednostavno naučite koristit 'img' tag, edituj sve ove slike sa 'img width = 600' i biće preglednije i ljepše.

odlicni ste i ti i somebody, samo nastavite

Lijepo
Citat: Drobnjak poslato Jul 13, 2014, 00:57:52 PRE PODNE

- Jednostavno naučite koristit 'img' tag, edituj sve ove slike sa 'img width = 600' i biće preglednije i ljepše.

Mozete nekad i za DM napraviti Recenziju
Poslednja Izmena: Jul 13, 2014, 01:40:24 PRE PODNE od Zohan [pwn][map]
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Citat: Zohan [pwn][map] poslato Jul 13, 2014, 01:39:40 PRE PODNE
Lijepo
Citat: Drobnjak poslato Jul 13, 2014, 00:57:52 PRE PODNE

Mozete nekad i za DM napraviti Recenziju
verovatno cemo kategorisati kroz podforume to, videcemo uskoro

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2014, 23:22:47 POSLE PODNE
Recenzija je jako lepo napisana, moja zamerka ide na velicinu slova koju si izabrao, mnogo je veliki font.
Sto se servera tice definitivno ga preporucujem svima, ja sam dosta dugo igrao tamo i ne kajem sto sam usao. Sada ne igram jer imam obaveza, ali i problema sa IP-jem servera iz meni nepoznatih razloga.
Server definitivno preporucujem jer je stvarno RP odlican, sve sto znam o RP-u sam tamo naucio. Tako da pocetnici, igraci, idite na BG i uzivajte u tom serveru jer ce vam zaista mnogo pruziti.

Da si igrao duze i bio aktivan video bi da su najobicnija govna, prema njima cu uvek bit diskretan i imat isto misljenje koje cu uvek iznet, vlasnik im ima 40godina, visi za kompom igrajuci LOL vamo ima server za koji ne moze odvojit 10minuta, samim tim staff je govno, + bugovi, tako da sada nikako ne preporucujem NIKAKVE SERVERE SA NL MODOM, jednostavno sam upoznat sa svim serverima(vecim) sa tim modom i svi su u neku ruku isti, BG vade samo igraci i to je to, ostalo je sve da se ne izrazavam.
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

DoÄ'ite,nećete se pokajati :D Ima tu teÅ¡kih "seljačina" ali ima i finih,pristojnih igrača  ;)

Veoma dobra recenzija, samo mi se kod servera ne svidja sto registracija sa NL-a nije ni malo izmenjena sto je po meni veliki minus.

Dobra recenzija kao i server, igrao sam prije na njem  i imao sam dobro imovine prije GG-a
od tad nisam vise tam ×d
al extra je :)
Software Developer