[Pomoc] Slotovi za Helpere.

Započeo [Samp-School]Vaskeâ„¢, Jul 12, 2014, 17:22:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Edit GTARP
Detaljan opis problema: Uradio sam kompletan sistem slotova za Helpere.Naime preko komande "/makehelperslot" igracu se da slot i automatski se upisuje u fajl "Helperi".Nakon toga preko komande "/makeadmin" mu dam odredjeni admin level.Napravio sam da se slotovi mogu cistiti ali opet imam problem.Tacnije kada igrac nije na serveru ja obrisem samo "Ime i prezime" iz fajla a varijabla za slot ostane...pa me zanima jel moguce nekako da se napravi da kad ukucam npr: "/clearhelperslot 2" automatski prepozna koje je ime na tom slotu(u tom fajlu) i da ga pronadje u "users" i da otvori njegov acc i prepravi da mu se obrise slot....+ dodatna stvar ako je ovo moguce kako da mu na loginu(posle skidanja slota) pise "Vise niste helper na slotu 2 neko drugi je promovisan umesto vas...?"...
Dio skripte: Dacu sta bude trebalo...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Izvini a iz kog razloga ovoliko komplikujes i radis ovako komplikovan sistem kada moze tri puta jednostavnije
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Pi Coin Network se sada može prodavati!

Genije,u naslovu teme pise "pomoc" i nemoj da mi pametujes tu,ako ne znas nemoj da mi spamujes temu...3 puta lakse moze(mozda) ali ja ne znam tako nego pokusavam ovako...i nije fora sad da mi neko napise ceo kod ovde i ja samo prekopiram i ubacim u mod....Ne razumem se u takav sistem bas najbolje i zato trazim pomoc jer sigurno neko zna...(Nemoj da shvatis licno,ali nisam obavezan niti duzan da se raspravljam ovde sa tobom i da se prepucavam da li je lakse ili nije)...toliko od mene.

Citat: [Samp-School]Vaskeâ,,¢ poslato Jul 12, 2014, 18:57:33 POSLE PODNE
Genije,u naslovu teme pise "pomoc" i nemoj da mi pametujes tu,ako ne znas nemoj da mi spamujes temu...3 puta lakse moze(mozda) ali ja ne znam tako nego pokusavam ovako...i nije fora sad da mi neko napise ceo kod ovde i ja samo prekopiram i ubacim u mod....Ne razumem se u takav sistem bas najbolje i zato trazim pomoc jer sigurno neko zna...(Nemoj da shvatis licno,ali nisam obavezan niti duzan da se raspravljam ovde sa tobom i da se prepucavam da li je lakse ili nije)...toliko od mene.

Ma nisam ni mislio da se raspravljam :D ,nego ti samo kazem UNIKATNOST treba biti u djelu koje vide igraci:Komande za sve igrace,mape,biznisi,poslovi,itd,a stace tebi unikatna komanda za davanje helpera,kada ju sam ti koristis ? :) ,samo ti kazem :P

Pa to sto ti kazes ja sam uradio ;) Unikatno je sve...ali komande ove i sistem radim samo iz jednog razloga...Slotovi se stavljaju da ne bi na serveru imao 50 helpera nego 10-15 slotova i to je maximum + 2 stvar...sta ces kad nekom das helpera i on se ne pojavljuje 2 meseca?....zato mi treba pomoc,ako nije aktivan samo ga obrisem i automatski kad udje nema Helpera a ni slot? kapiras? :D

Citat: [Samp-School]Vaskeâ,,¢ poslato Jul 12, 2014, 19:05:54 POSLE PODNE
Pa to sto ti kazes ja sam uradio ;) Unikatno je sve...ali komande ove i sistem radim samo iz jednog razloga...Slotovi se stavljaju da ne bi na serveru imao 50 helpera nego 10-15 slotova i to je maximum + 2 stvar...sta ces kad nekom das helpera i on se ne pojavljuje 2 meseca?....zato mi treba pomoc,ako nije aktivan samo ga obrisem i automatski kad udje nema Helpera a ni slot? kapiras? :D

Editujes ga rucno u "njegovom fajlu" :D ?
Ali nmvz necu vise da spamam nadam se da ce ti neko pomoci GL

Snasao sam se na drugi nacin....Napravio sam poseban sistem za Helpera...znaci sve savrseno radi osim jednog problemcica.Posto je sistem napravljen na foru kuca i biznisa i ucitava ga iz cfg/helperi.cfg imam mali problem...ucitava slotove od 0 do 19 umesto da ide od 1 do 20....samo me to zanima kako da ispravim.w Hvala unapred!
Poslednja Izmena: Jul 13, 2014, 19:34:51 POSLE PODNE od [Samp-School]Vaskeâ„¢

Pored ovog problema imam problem sa komandom :/.... znaci ako ukucam "/makehelperslot ID(0) i ID slota veci od 0 pocne da mi izbacuje jedno 10-15 poruka "Promovisali ste %s na helper slot %d itd itd..." ne znam do cega je + nesto zajebava ucitavanje i cuvanje a cini mi se da sam sve OK uradio....izvinjavam se za DP! :D

Citat: [Samp-School]Vaskeâ,,¢ poslato Jul 14, 2014, 09:26:59 PRE PODNE
Pored ovog problema imam problem sa komandom :/.... znaci ako ukucam "/makehelperslot ID(0) i ID slota veci od 0 pocne da mi izbacuje jedno 10-15 poruka "Promovisali ste %s na helper slot %d itd itd..." ne znam do cega je + nesto zajebava ucitavanje i cuvanje a cini mi se da sam sve OK uradio....izvinjavam se za DP! :D

Eto ti sad :D ,o tome sam ti pricao,ako hoces posalji mi sve oko tih komandi i helpera na PM ;)