[GF:RP] GeForce RolePlay | www.geforce-samp.com |

Započeo CasTro ã‹¡, Jul 04, 2014, 07:36:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.



GeForce Roleplay








Server IP:178.33.216.101:8888




Za početak lijep pozdrav svima. Želimo Vas obavijestiti da je stari SA:MP Role Play server pod imenom Geforce Roleplay otvoren. Naša zajednica se temelji na dosta starih igrača sa bivšeg nam GeForce-a i iskusnih Roleplayer-a koji su u SA:MP svijetu već dosta godina.


Zašto baš mi i po čemu smo drugačiji od ostalih?


Pitate se zaÅ¡to baÅ¡ mi naspram puno drugih dobrih Role Play Servera? Puno je razloga, ali ukoliko Vam je dosta DeathMatcha i Stunt Servera, nemarnih igrača te administracije na ostalim serverima mi smo pravi izbor za Vas. Za razliku od njih mi Vam nudimo prijateljsku Administraciju te susretljivi Game Admin i Game Master Team, dobre igrače te zagarantiranu 24/7 zabavu na naÅ¡em Serveru i Forumu.Server se sastoji od novog gamemoda, te mnogo unikatnih ideja od novih poslova sve do različitih unikatnih ideja i stvari.Na početku igre bili bi dobro da posjetite naÅ¡ forum gdje možete pročitati sva Roleplay pravila te ih malo proučite, jer se morate pridržavati tih Pravila za vrijeme igre na naÅ¡em Serveru.Garantiramo vam nezaboravnu zabavu, dobar provod i najvažnije od svega dobro i prijateljsko druženje. Za joÅ¡ bolji ugoÄ'aj tu je i naÅ¡ forum na kojemu isto tako možete ubiti vrijeme uz zabavne igre, nekakve kvizove i uz ostale susretljive forumaÅ¡e koji će vam pomoći oko bilo kojeg problema, bio to problem oko vaÅ¡eg računala, pravila u igri ili nečega sasvim desetoga.


Opis Gamemode-a


TakoÄ'er napisali smo vam mali opis Geforce Roleplay skripte koji nesadrži cijeli opis naÅ¡eg GameMode-a već neke bitnije stvarčice. Za viÅ¡e informacija i novosti pridružite nam se na  Serveru gdje ćete moći vidjeti cijeli sastav naÅ¡eg GameMode-a.


System Registracije/Logina


Registracija:



Login:



Sistem ubojstva


Nakon šta ubijete igraca na podu vam se prikaže mrtvo tijelo. Nakon ubojstva ubijenog možete uzeti od njega drogu,materijale,oružije i novac.
Komande koje se koriste za to:
Novac: /pickmoney
Droga: /pickdrugs
Materijali: /pickmats
Oružije: /pickgun






Sistem vatrogasaca


Nakon šta se dogodi eksplozija automobila ili ako se zapali nešto tu se pokreče sistem vatrogasaca. Veoma zanimljiv sistem koji daje posao našim vatrogascima na serveru koji pri požaru nakon šta se desi oni dobiju informaciju u svojoj centrali ili ih vi sami pozovete te oni ugase požar.





Furniture sistem




Objekt sistem


Znaci odete u BINCO i kucate komande /head /body i /face i mozete stavljati objekte na sebe. ( npr. naocale, marame, kape, pancirku, itd... ) Ako isti taj objekte zelite skinit sa sebe kucajte tu komandu (  /head /body i /face ) i broj 255.   


Sistem trazenja po smeću


Kao šta vidite na našem serveru imate sistem traženja po smeću. Sistem koristite sa komandom /search. U tom sistemu možete pronači mnogo dobrih i korisnih stvari kao šta su: Toolkit,Uze,Cigare,Upaljac,Kokain i ostalo.





Sistem Marihuane


Sistemom marihuane možete sadit marihuanu na bilo kojem mjestu na serveru (naravno RP nacinom,ne da se postavi sadnja nasred zgrade ili ulice)











Car Ownership System


Novi poboljÅ¡ani Grotti sa mnoÅ¡tvo vozila koje ćete moći kupiti po dosta povoljnim cijenama. Grotti se nalazi na novoj lokaciji ali sa novim eksterijerom. Å to se tiče kupovine, parkiranja i ostalog  moći ćete parkirati vozila na mjestu koje vi odaberete, takoÄ'er ćete moći prodavati u pola cijene vozila na auto otpadu, prodavati drugim osobama, mijenjati boje vozila u mehaničarskoj garaži i stavljati alarm, gps, lock, immob i osiguranja u vozilo. Tuning ćete moći ugraditi u garažama koje su odreÄ'ene za to.


Biznis System
MnoÅ¡tvo novih i dobrih biznisa sa jako dobrom zaradom. TakoÄ'er zarada je povećana i većina biznisa će imati jako dobru zaradu. Å to se tiće 24/7 ima nekakvih novih stvari za kupiti, a i cijena starih stvari je malo smanjena. MnoÅ¡tvo novih kafića i klubova po gradu, takoÄ'er ćete moći sami podeÅ¡avati cijenu ulaza u kafiće i klubove. Å to se tiće produkata cijena im je 10$, tako da to nepredstavlja veliki problem oko toga. Dodano je par novih biznisa sa super zaradom.


Faction System


Da biste pristupili nekoj od legalnih organizacija trebat će Vam prije svega čisti dosije u igri i forum račun na našemu Forumu.Popis organizacija nalazi se ovdje, što se tiče ilegalnih organizacija trebat ćete postaviti predstavljanje na nasem forumu i traziti dozvolu OZO tima.


Legalne Organizacije:
Fort Carson Sheriff Department
Fort Carson Medical Departmen
Fort Carson Fire Departmen
Fort Carson Cable News Network [CNN]
Fort Carson Gradska Uprava [Gradonačelnik i Porezna Uprava]


Ilegalne Organizacije:
Southriders [SR]
The Sicilian Mafia [TSM]
Varrios Los Aztecas 14.
Sons Of Anarchy Motorcycle Club [SoA]



Očekuje Vas mnoÅ¡tvo raznih poslova koje ćete moći raditi. Naravno na neke ćete morati sačekati jer će vam trebati odreÄ'en level da biste mogli raditi taj posao i da bi Vam plaća bila veća, ali dotad ćete se moći poslužiti ovim takoreći slabijim poslovima koji imaju neÅ¡to manje plaće i  zaradu. Moći ćete raditi 5 ruta u roku od 60 minuta Å¡to je sasvim dovoljno da i RPate neÅ¡to usput dok radite, tako da vam nebude dosadno i da nemorate stalno raditi, već da si odvojite vrijeme za Roleplay, zabavu i druženje.


Faction System


Legalni poslovi koji se nalaze na Serveru:
1. - Detektiv
2. -  PizzaBoy
3. -  Advokat
4. -  Mehanicar
5. -  Tjelohranitelj
6. -  Vozac Autobusa
7. -  Taksist
8. -  Ribolovac
9. -  Smetlar
10. - Doktor
11. - Cistac Ulica
12. -  Gradjevinar
13. -  Farmer
14. -  Kamiondzija
15. -  Sprunk Dostavljac




Ilegalni poslovi koji se nalaze na Serveru:
1. - Prostitutka
2. -  Kradljivac Auta
3. -  Diler Oruzjem
4. -  Svercer Materijala
5. - Ilegalni Prodavac
6. -  Lopov
7. -  Ilegalni Farmer
8. -  Svercer Droge



Trailer zajdenice






Server Vlasnici: PinkMan, CasTro
Scripting & Maping: Chad_Master (toxic_s), Fernandos, MISCH
Server IP: IP: 178.33.216.101:8888
Forum Link: http://www.geforce-samp.com
Forum edit design by: Toni_Edwards (p1tbuLL) (Original theme by: Dzinerstudio)





â˜... â–,â–ƒâ–...▆▇█ G â–ˆ O â–ˆ F â–ˆ █▇▆â–...â–ƒâ–, â˜...

â–'█▀▀█ █▀▀█ █▀▀ ▀▀█▀▀ █▀▀█ █▀▀█
â–'â–ˆâ–'â–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ ▀▀█ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–€ â–ˆâ–'â–'â–ˆ
â–'â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ â–€â–'â–'â–€ ▀▀▀ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–€â–'▀▀ ▀▀▀▀