[POMOC]Gunshop

Započeo Ivana1234, Jun 18, 2014, 18:54:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:YUB
Detaljan opis problema:eh ovako..imam super mod i sve al ima 1 problem..tamo gde treba da bude gunshop nema ga a kad kreiram firmu nema tip gunshopa,kako da to rjesim ako mi mozete direkt kod od gunshopa ili ko fs da bude ili da se makar u marketu moze kupiti 1-2 guna tek toliko da ima?
Dio skripte:---
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):---
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Blaeks

*

Madmen

napravis komandu gde ces dati igracu gun ( GivePlayerWeapon)

imam tu cmd ali znas li barem kako da u market dodam par gunova na prodaju..??
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Citat: Ivana1234 poslato Jun 18, 2014, 19:30:47 POSLE PODNE
imam tu cmd ali znas li barem kako da u market dodam par gunova na prodaju..??
tako sto ces proverit poziciju igraca i na osnovu tog pokazaces mu sam izhod te provere.
69

Mozes pojasnit svoj odgovor? Znas li neku fs ili samo kod od gunshopa? Ili da u market samo dodam 2-3 osnovna guna ?

#Ivancica

Poslednja Izmena: Jun 19, 2014, 17:58:38 POSLE PODNE od Acke
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Citat: Acke poslato Jun 19, 2014, 17:58:03 POSLE PODNE
http://pastebin.com/6ABeNvDu
dao si joj pola toga sto nije trazila
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=512204
eto ti link tu samo jos proveri poziciju igraca u odnosu na poziciju kupovine
69

sve 5 al tu fs tj komandu /buyweweapons moze koristiti svatko znas kako da to podesim ili da dam samo liderima bande cmd?

#Ivancica

pa proveri varijablu igraca.
69

Pod svatko mislim da moze kupiti gde god hoce ili ima odredjeni prostor?

#Ivancica

Citat: Ivana1234 poslato Jun 19, 2014, 19:07:45 POSLE PODNE
Nerazumem te.
69

Citat: [SF]C++ poslato Jun 19, 2014, 19:05:41 POSLE PODNE
pa proveri varijablu igraca.
Oprosti sto te smetam al ja bas neznam to podesiti jel bi mi mogao dati fb tvoj da ti tamo fajl pwn posaljem da mi uredis kako treba? Tj to napravis jer ja se u sve razumijem al to ne razumijem :P Ako hoces mogu ti i tu dati pod /code pa da mi sredis i das? Ako ti nebi bio problem?

#Ivancica

Citat: [SF]C++ poslato Jun 19, 2014, 19:10:07 POSLE PODNE
Citat: Ivana1234 poslato Jun 19, 2014, 19:07:45 POSLE PODNE
Nerazumem te.
Znaci neko udje u igru potpuno nov i na spawnu napise tu cmd za kupovinu guna to mislim..to mi  ne odgovara bas...da bar ima neki odredjenji prostor pa da dodje i tamo tek moze kupiti gun?

#Ivancica

Oprosti stvarno al ja te nerazumem...kako bi to onda trebalo konacno izgledati namesteno npr da mi namestis ispred gunshopa tamo glavnog iza banke? Reci mi molim te tj pod /code namesti molim te?

#Ivancica