Obavjest za sve igrace Balkan-Styla! >> OBAVEZNO PROCITATI <<

Započeo nastoe, Jul 02, 2010, 18:01:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nastoe

[Dragi moji igraci Balkan-Style-a]

Molimo vas da iz svoga nicka ( imena na forumu ) izbrisete text "Balkan Style" Razlog: Zato jer ste prokoracili sva pravila ovog foruma, a to i sami mozete pogledati u ovoj temi: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9179.msg74929;topicseen#new tko nece pobrisati to iz svog imena bit ce banan i acc ce mu biti pobrisan, ovo je samo pocetak istrebljivanja vaseg servera sa ovog foruma, vi ste jos uvjek dobrodosli na ovaj forum ali vas server nije, takoder tko ce ponovo reklamirati vas server na ovom forumu ce biti banan i acc ce mu biti pobrisan, vi na ovom forumu sa svojim serverom vise nemate sta traziti jer niste postovali tudi server, e tako mi sada necemo niti vaš. Ovaj text je napisao ExtremePower uz to da je dobio odobrenje od administratora: Dude

EDIT: Nemojte mi slati PM, ne samo meni nego niti jednom adminu na ovom forumu sa izlikom "Nismo mi, to su neki n0bovi/botovi sa naseg servera bla bla bla zato jer su se IP-adrese detaljno provjerene i vasi administratori sa servera su reklamirali! Takoder morate iz vaseg signature-a ( potpisa ) takoder maknuti sve sta govori o vasem serveru ako jos zelite biti na ovom forumu!

-Zbogom!
Poslednja Izmena: Jul 02, 2010, 18:59:29 POSLE PODNE od ค๔๓เภเรtгคt๏г

Svi članovi koji su admini ili headi na tom serveru su vec obrisani odavno....