- Balkan Country [update v1.2.0] -

Započeo [NG | RP] Almir, Jun 15, 2014, 18:21:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Balkan Country RolePlay

[update v1.2.0]

Pozdrav svima!
Evo da Vam pretstavim BC update koji ce biti odrzan 20.06.2014!
Ocijenite 1-10 :)

˘˘ Mobitel sistem ˘˘

Ubacen je unikatan mobitel sistem koji se nalazio na nekadasnjem serveru Balkan Communityu.
Naravno, nije ubacen isti mobitel, uradjena je nova skripta te istekstan novi mobitel.

˘˘ Vlasnik posla ˘˘

Vlasnik posla je nesto sto do sada niste ni na jednom serveru vidjeli, server trenutno
broji 12 poslova, od tih 12 poslova svaki posao ima svog sefa odnosno vlasnika. Sef
posla ima komandu /posaokontrola, ukoliko njegov posao ima vise zaposlenih radnika on
automatski ima i vecu zaradu za PayDay. Za svaki PayDay sef posla dobija 100$ po online
clanu njegovog posla, ukoliko ima 10 farmera online za PD, sef farmera ce dobiti 1000$
na svoj posao i taj novac dize sa /posaokontrola komandom.

˘˘ Polaganje vozacke ˘˘

Polaganje vozacke je sada na potpuno drugacijem sistemu nego na prijasnjem.
Poligon za polaganje vozacke se nalazi u San Fierru. Prije polaganja vozacke
morate odabrati kategoriju za koju zelite polagati, te onda slijede pitanja,
zatim poslije pitanja ide voznja po poligonu nakon toga gradska voznja.

˘˘ Kategorije vozacke ˘˘

Balkan Country je dobio jos jednu unikatnost na serveru, uvedene su kategorije
u vozackih dozvoli. Postoje 3 kategorije, A kategorija - igrac sa polozenom A
kategorijom moze voziti samo motore i na polaganju vozacke vozi motore,
B kategorija - igrac moze voziti motore i auta voznju na poligonu vrsi sa autima
C kategorija - je najbolja kategorija i igrac moze voziti sva vozila na serveru.
Uvedena je i komanda za pokazivanje vozacke dozvole odnosno /pvozacku.

˘˘ DeathMach ˘˘

Popravljeni su BUGovi sa DeathMachom, zatim zbog stalnog TKa u DMu napravljeno je
da ako igrac ubije svog igraca odnosno uradi TK automatski ubije i njega jer admini
ne mogu vrsiti stalnu kontrolu nad igracima i nadgledati da li iko radi TeamKill.
Napravljena je nova mapa odnosno DM je sada ogradjen i ako se igrac nalazi u DMu
ne moze pobjeci iz DM-a, tacnije odmah ga vrati u DeathMach zonu. Ubacena su nova
auta u DMu.

˘˘ Area-Zatvor ˘˘

Popravljen je BUG sa bjezanjem iz aree, igraci koji se nalaze u arei vise nece moci
pobjeci ni u jedan dio San Andreasa. Ubacen je novi zatvor odnosno nova mapa i njegova
lokacija.

˘˘ Login kamere ˘˘

Server ''Balkan Country'' postoji vec nepunih 7 mjeseci, vjerovatno su svima omrzle login
kamere te smo odlucili promjeniti malo, ubaceno je 10 novih login kamera odnosno slika.

˘˘ CMD:Pomoc ˘˘

Iako postoji komanda /kracun za promjenu korisnickih postavki, dosta igraca za nju ne zna
tako da je uvedeno da na komandi /pomoc ima podrubrika "ACC" gdje se vrsi promjena profila.

˘˘ Neon sistem ˘˘

Popravljen je BUG da se neonke sa auta mogu izbrisati i ubacene su crvene neonke.

˘˘ Poslovi ˘˘

Zbog slabog koristenja odnosno rada na 2 posla, izbrisani su poslovi: Vozac Lowridera i Dostavljac brasna.

˘˘ Trafike/Trgovine ˘˘

Uredjene su kupovine na trafikama i u trgovinama...

Dobar Update,Par sitnih zamjerki,kao npr.Kategorije trebali ste uraditi to kao u RL :D,najvise mi se svidja ovo vlasnici poslova :D,sad ne znam kako se krece kurs vasih novcanica na serveru :D,ali mozda je 100 premalo :D

Treba uzet u obzir i igrace, 100$ bi bilo malo da je server od 10-20 igraca, ali jbg, svaku noc oko 100 igraca imamo... Hvala ipak :)

Nick na srw mi je Ermin Corleone,a steta sto brisete posao Dostavljac Brasna to bas rade svi pocetnici,a vozac lowridera bas nitko.Nekad kad hoces da radio kao dostavljac brasna nema slobodnog vozila rade ljudi,al eto valjda ce doci zamjena i nesto dobro da bude. :))
Poslednja Izmena: Jun 15, 2014, 19:47:33 POSLE PODNE od Ermin_Corleone

Citat: BC | Almir poslato Jun 15, 2014, 19:20:19 POSLE PODNE
Treba uzet u obzir i igrace, 100$ bi bilo malo da je server od 10-20 igraca, ali jbg, svaku noc oko 100 igraca imamo... Hvala ipak :)
Nema veze,msm opet da je malo :P a i ocekivao sam da ovakav server ima dosta igraca prema ovim slikama dobar mod :D
Ostavite IP da vas posjetim kad uhvatim vremena  ;)

Svaka čast. Posebno mi se sviÄ'a sistem za ove vlasnike za poslove..

Hvala vam :D :D

Citat: D3J@|\| poslato Jun 16, 2014, 01:07:36 PRE PODNE
Citat: BC | Almir poslato Jun 15, 2014, 19:20:19 POSLE PODNE
Nema veze,msm opet da je malo :P a i ocekivao sam da ovakav server ima dosta igraca prema ovim slikama dobar mod :D
Ostavite IP da vas posjetim kad uhvatim vremena  ;)

HostName: [BC:RP] Balkan Country RolePlay
Address:  193.104.68.40:7779
Players:  67 / 125
Ping:     67
Mode:     BC:RP v1.3.2 ©
Map:      San Andreas

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D