[POMOC]Pravljenje posla(errori)

Započeo Elvedin_Wayne, Jun 15, 2014, 13:45:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Up
Detaljan opis problema: Ovako raja,napravio sam posao sada izmapao i sada sam ubacio sve tj iscriptao ! Msm sve sam odkopirao od drugog posla samo izmjenjao ono glavno... E sada ja se nadam da sam ja dobro posao taj uradio ali kada ja kompiliram mod Izbacuje mi errore kao da mi je nesto nedefinisano u skripiti! Ali to mi nikada  do sada nije izbacivalo,al ne razumijem nemaju te "nedefinisane" stvari nikakve veze sa Mojim poslom!
Dio skripte: ////
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): ///

mozda imas visak manjak zagrada
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=322839

probaj sa ovim ako imas isto i jedni i drugih onda nije do toga.ako je tako postaj mi errore
69

E ovako sad novi problem je izbio ! Sada skinuo sam taj program i naslo je kao neku otvorenu zagradu a nije zatvorena....
I evo dje je naslo..

public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{

Naslo je gresku kod ove zagrade ! E sta sad ja sa njom da radim? Ja sam nju izbrisao i sada mi izbacuje da nece da radi kompiler ! Pise "stopped working" Ja je zatvorim znaci uradim

{}

Ono opet kada kompiliram izbaci mi prozorcic "Pawno compiler stopped working" tako nesto... ako bude potrebna slika ovo sto mi izbacuje da je "stopped working" recite... !

Usput mozetel mi pomoc samo da ovo rijesimo

Pa evo ga dao sam ti ga... Evo sta mi pise...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
{
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Neznam mozda nije do toga.
Mozda je druga linija problem
Poslednja Izmena: Jun 15, 2014, 19:50:41 POSLE PODNE od [SF]C++
69

evo

C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(2773) : warning 216: nested comment
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(2986) : warning 216: nested comment
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19903) : error 017: undefined symbol "VoziloJeAvion"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19904) : error 017: undefined symbol "VoziloJeMotor"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19905) : error 017: undefined symbol "VoziloJeBicikla"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19907) : error 017: undefined symbol "VoziloJeBicikla"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19913) : error 017: undefined symbol "DostavljacVozila"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19967) : error 017: undefined symbol "UlicaKuce"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19975) : error 017: undefined symbol "UlicaKuce"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(19979) : error 017: undefined symbol "UlicaKuce"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20094) : error 017: undefined symbol "KreirajAtm"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20339) : error 017: undefined symbol "Konektovano"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20375) : error 017: undefined symbol "SavePlayer"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20377) : error 017: undefined symbol "SacuvajFirmu"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20378) : error 017: undefined symbol "SacuvajKucu"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20379) : error 017: undefined symbol "SacuvajStan"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20380) : error 017: undefined symbol "SacuvajVikendicu"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(20381) : error 017: undefined symbol "SacuvajATM"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21004) : error 017: undefined symbol "SavePlayer"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21017) : error 017: undefined symbol "ProveraRPImena"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21019) : error 017: undefined symbol "StatusKonekta"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21023) : error 017: undefined symbol "AttachObjectRemove"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21023) : error 017: undefined symbol "ObrisiObjekte"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21024) : error 017: undefined symbol "BelaBojaIgraca"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21024) : error 017: undefined symbol "KreirajTextDrawe"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21024) : error 017: undefined symbol "g_SetPlayerHealth"
C:\Users\user\Desktop\GMeonCiti\[GM]Neon City RP\gamemodes\nc-rp2.pwn(21024) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

25 Errors.

Ali do kojih??? Imas li fb?? Dodaj me! Elvedin Wayne slika CJa

Zasto bi te dodao da neces mozda da ti ja trazim ja sam ti ustanovio problem natebi je da ga otklonis nismo mi duzni nikome sktriptat.
Ovde ide lock jer niko nezna sta si ti radio u mod sem tebe tako da problem je ustanovljen i detaljno dokazan.
69