|MAP| School interior (int skole)

Započeo |Mumin|, Maj 30, 2014, 19:21:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Pozdrav svima,evo neke nove mape od mene,a to je interijer skole.Nadam se da ce vam se svidjeti meni i nije nesto,al kad budem imo vise vremena sredicu to jos malo. :D
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Uradio:Mumin (ja)  :D

10/10
Jako lijepo! :)
[Moji Radovi]
--------------------------------
<a href="http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=86204.0">[GM] Street Stories RP NEW!</a>
<a href="http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=79936.0">[GM] Balkan Union SP</a>
--------------------------------

10/10 samo mozda wc da se bolje odradi npr. muski i zneski tj. da budu malo u boji jer je sve sivo :D ali ok je i ovako

Adi_Sehic

9/10, text je malo grdan, a piÅ¡e se "toalet" a ne "taolet", pohvale za trud  :)

Hvala svima,ima tu mnogo stvari koje cu doradit i kritike su mi dobrodosle jer mapu planiram mnogo doradit ovo je samo neka osnova.

Odlična mapa iako je 'samo' osnova.. 10/10 :)

Hvala,ma nekdje na raspustu ima da je uradim u fullu kako bi se reklo xD

Imas gresku pise ti "Taoalet"tako nesto mada mislim da si to skuzio i WC je loÅ¡  zato jer svi u jednom WC-u xD to popravi i sve je onda odlicno inace ocjena je 10 zato jer ako je ovo osnova mogu mislit kakva ce bit poboljsana mapa

Hvala svima sto pronalazite greskice i to cijenim :D..uglavnom popravice se sve i bit ce dodano jos novih stvari :D

Izrazito dobro uradjeno , desetka od mene.
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.