[POMOC] Acount

Započeo Kovelj_Car1, Maj 29, 2014, 09:55:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Kada udjem na server nece da mi se sacuva acount,a folder korisnici imam i scriptfiles,meni je to dobro radilo na kucnom i na KGB-u,sada kada sam na drugom hostingu nece.U cemu je problem POMOZITE ?
Skripta koju koristim:
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): Evo sta izlazi u server_log '' [16:21:34] *** YSI Error: INI_Open could not find or create file Korisnici/Kovelj_Car.ini ''
Poslednja Izmena: Maj 29, 2014, 09:58:39 PRE PODNE od Kovelj_Car1

CitatYSI Error: INI_Open could not find or create file Korisnici/Kovelj_Car.ini ''
Sve ti je receno,pogledaj u skripti zasto je neophodno otvaranje fajla Kovelj_Car.ini i probaj to eliminisati,a ako ne uspijes onda kreiraj taj fajl u folderu "Korisnici"

problem je u tome sto ti mozda nemas folder sa tim imenom a u skripti si definisao da cuva u taj folder koji ili nepostoji pod imenom koji si definisao ili nije u scriptfiles
69

Citat: [SF]C++ poslato Maj 29, 2014, 14:15:40 POSLE PODNE
problem je u tome sto ti mozda nemas folder sa tim imenom a u skripti si definisao da cuva u taj folder koji ili nepostoji pod imenom koji si definisao ili nije u scriptfiles
Hah,pa to je onda problem.Moras kreirati folder pod tim imenom i to je to..

A kako da nadjem u skripti da vidim kako je to definisano ?
Kako je to radilo na drugo hostingu ?

Koliko ja vidim sve je lepo definisano u skripti,tog fajla ima u scriptfiles.
U cemu je problem onda ?

Daj bre odluci se da li ga ima ili ne? Pogledaj da li ima foldera u scriptfiles,i da li u folderu ima tog fajla?

Inace ne radi dupli post..

Citat: Streetboy poslato Maj 29, 2014, 22:09:46 POSLE PODNE
Daj bre odluci se da li ga ima ili ne? Pogledaj da li ima foldera u scriptfiles,i da li u folderu ima tog fajla?

Inace ne radi dupli post..
U skripti je sve lepo definisano,u criptfiles IMA FAJL KORISNICI KAO STO JE DEFINISANO,DA DRUGOM HOSTNIGU JE RADILO.Ne znam sto sada nece,u cemu je problem ? I nije samo do mog acounta,nece ni jedan acc da sacuva.

U taj fajl korisnici napravi fajl Kovelj_Car.ini ili ga kopiraj ako ga imas negde na kompu.Ako ne znas da sredis to kontaktiraj podrsku,najbolje je tako jer ce ti oni najbrze srediti problem..

Dobro to je za moj acc,ali sta da radim za ostale ? Ni jedan nece da se sacuva.
Da nije problem mozda do hostinga ?

Citat: Kovelj_Car1 poslato Maj 29, 2014, 23:26:24 POSLE PODNE
Dobro to je za moj acc,ali sta da radim za ostale ? Ni jedan nece da se sacuva.
Da nije problem mozda do hostinga ?
Ne znam sta da ti kazem,nesto nije u redu sa fajlovima koje si ubacio na panel vjerovatno,kontaktiraj podrsku tog hostinga i resice ti sve.

Ja ih kontaktiram oni mi pisu sta pise u server_log.Jebem ti takvu podrsku.I rekli su da kao treba neki plugin,je l ima to nekakve veze ?

Kovelj_Car1 -_- . Procitaj malo taj error pa prevedi sta ti pise.

Nemas fajl Kovelj_Car1.ini !

Streetboy: Taj fajl ne treba da se nalazi u scriptesfile, nego u pawno/include/YSI
Poslednja Izmena: Maj 31, 2014, 17:19:06 POSLE PODNE od MilosR123

Citat: MilosR123 poslato Maj 31, 2014, 17:15:27 POSLE PODNE
Kovelj_Car1 -_- . Procitaj malo taj error pa prevedi sta ti pise.

Nemas fajl Kovelj_Car1.ini !

Streetboy: Taj fajl ne treba da se nalazi u scriptesfile, nego u pawno/include/YSI

Cekaj,fajl korisnici treba da se nalaze u folderu gde si ti sad rekao ?

Molim vas kao Boga pomozite mi,mnogo mi je potrebno to da resim.