San Francisco Roleplay || Register & login system ( 1 ).

Započeo Levu, Maj 26, 2014, 18:57:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim članovima Balkan SA-MP zajednice,
danas vam predstavljam prvu prezentaciju za San Francisco Roleplay zajednicu. Riječ je o Register & login systemu! Nakon što sam postavio temu o otvaranju našega servera vrlo vjerovatno većina vas je pomislila da smo neka loša zajednica, no tu ste se prevarili. Kao što smo rekli da će skripta biti jako kvalitetna, to ćemo i opravdati kroz daljnje video zapise, pa bih vas zamolio da pogledate system te da se uvjerite u naš kvalitet!

Klikni na sliku da pogledaš našu prvu prezentaciju!
Poslednja Izmena: Maj 26, 2014, 19:56:12 POSLE PODNE od [SF]Levuâ„¢

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

sta reci huhuhu :D, C++ opet pokido.
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Odlicno je C++ pokazujes tvoj veliki potencijal od sve je super od ideje do realizacije najvise mi se svdja ova prikazna kako pocinje zivot u SF. Samo pazi vidi sta mozes vise da optimizujes ovo jer bice frke kad pocnu da se registriraju 20 igraca odjednom.  :)

Citat: Schwarz poslato Maj 26, 2014, 19:36:46 POSLE PODNE
Odlicno je C++ pokazujes tvoj veliki potencijal od sve je super od ideje do realizacije najvise mi se svdja ova prikazna kako pocinje zivot u SF. Samo pazi vidi sta mozes vise da optimizujes ovo jer bice frke kad pocnu da se registriraju 20 igraca odjednom.  :)
Hvala nece biti problema jer su igraci u drugom vw kao i njihova vozila tako da se nece ni sresti :)
69

Super je ovo.jel radnja servera u sf?
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Svaka cast napokon nesto da nije LS Nadam da ce te to sve dobro uraditi veliki je posao.
:)
Rescpect for:Gagi,Denis_Lapi,C++

Jako lepo odradjeno, svidja mi se. C++ svaka cast na realizaciji! :D

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Hvala svima u izgradnji je nov system koji je mislim nevidjen do sad ali o tom po tom.
69