Problem - Nestaju mi objekti

Započeo Ante_Dracar aka Lopa, Jun 29, 2010, 11:51:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ovako imam problem oko objekata,na serveru bice imam 300 objekata,ali mi nije jasno zasto neki nestaju
Poslednja Izmena: Jun 29, 2010, 13:24:27 POSLE PODNE od dinkO14

Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

lol skinija bi da radi...zanima me jes nesto,kad ja to skinem,jeli i drugi igraci koji igraju na serveru tribaju to skidat kako bi vidili objekte

Citat: lopalopa poslato Jun 29, 2010, 12:44:46 POSLE PODNE
lol skinija bi da radi...zanima me jes nesto,kad ja to skinem,jeli i drugi igraci koji igraju na serveru tribaju to skidat kako bi vidili objekte

Ne moraju, ubaci streamer i moći ćeš više objekata da ubaciš
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Naslov izmjenjen.Prva i zadnja opomena za tebe,ako ponovis brisem ti temu a zatim te udaljav s foruma.

Ako vi nemate volje procitat "Osnovna pravila ovog foruma" onda nemam niti ja ispravljat vase naslove,meni je lakse pobrisat i banat,vjerujte ;).

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jun 29, 2010, 13:06:02 POSLE PODNE
Citat: lopalopa poslato Jun 29, 2010, 12:44:46 POSLE PODNE
kad ja to skinem,jeli i drugi igraci koji igraju na serveru tribaju to skidat kako bi vidili objekte
To sam i ja pitao dok sam bio pocetnik, pa su mi se odvalili smijat i pljuvali me. :(

hahaha xD

Citat: dinkO14 poslato Jun 29, 2010, 13:26:59 POSLE PODNE
Naslov izmjenjen.Prva i zadnja opomena za tebe,ako ponovis brisem ti temu a zatim te udaljav s foruma.

Ako vi nemate volje procitat "Osnovna pravila ovog foruma" onda nemam niti ja ispravljat vase naslove,meni je lakse pobrisat i banat,vjerujte ;).

sry,imam jos jedno pitanje malo je glupo ali eto da nebi fali...

kada sam skinia     streamer    dobijen ove mape  >>>  PLUGINS , PAWNO , README, GPL...i sad zanima,gdje da zaljepim ovo sto se nalazi u PLUGINS.u pluginsu se nalazi >>  streamer.so , streamer.dll i zanima me gdje da to dovje zaljepim...

hvala unaprjed...

jbg kralju ali nece,i dalje mi fale objekti...

1 Korak.
napravio sam novu mapu tamo di se nalazi SAMP-SERVER.EXE a mapa se zove PLUGINS...

2 Korak.
otisao sam u SERVER.CFG i na kraju doli dodao PLUGINS STREAMER.

3 Korak.
otisao sam u PAWNO i tamo di se nalaze INCLUDE zaljepio sam inculde koje sam dobio sa streamerom INCLUDA>>( streamer.inc ).

reci mi ako sam negdi falio,TNX...

black_dota

Ja mislim da moras promeniti iz CreateObject u CreateDynamicObject valjda neznam ja sam nesto tamo citao i isto mi tako nestaju ali probaj to  a ako nevalja izbrisi :D.