kako da ukinem one podatke u gf modu

Započeo apocolcase, Jun 28, 2010, 18:57:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: apocolcase poslato Jun 28, 2010, 18:57:38 POSLE PODNE
paaaa....sta da uklonim

kako bi ja sad psovo j.... ti b.... i is.... da ti j..... k.... m..... KOJE PODATKE?

zurio sam dok samm kuco...one podatke kad se regujes na server pa spol itd

Probaj sa tipkom Delete  ;D
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Backspace isto dobro radi  ;D

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

i ja sam to trazio pa sam bacio comp kroz zatvoreni prozor i uspio sam izbrisati...pokusaj pod find login/register ...potrudi se malo
    FREE MAPPER

Sad ozbiljno  :-\

Kalko ja vidim on oce pobrisat sve statse... Brate naiso si na zesci problem je se skoro sve odredjuje prema tome... Lakse ti je da si uzmes neki drugi mode i fino pocmes uciti.

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
      Tutoriali: [/list]

nastoe

Slušajte me SADA JAKO DOBRO sada mi je vise stvarno dosta svega na ovom forumu i ovakvih budala poput tebe koji nezna problem opisati i onda jos ocekuje da mu se odg. ovakvi kao ti od sada pa na dalje vise nemaju sta traziti na ovom forumu! Jer ste toliko nekulturni i da otvarate temu sa pitanjem i onda kao poruku stavite "kako to?" pa seljacino jedna nedojebana nauci se ponasati to ako se tako prica u tvom selu nemoras to ovdje siriti, takoder ove psovke
      Citat: Kiki_Radeon poslato Jun 28, 2010, 19:04:38 POSLE PODNE
      Citat: apocolcase poslato Jun 28, 2010, 18:57:38 POSLE PODNE
      paaaa....sta da uklonim

kako bi ja sad psovo j.... ti b.... i is.... da ti j..... k.... m..... KOJE PODATKE?
      od sada ce se takoder kaznjavati, moje isto jer ovdje sluze smodovi & admini da objasne, ja bi ovom kikiju sada zviznuo samar a ne BAN jer to ako ti ne vjerujes u boga niti isusa nemoras ga psovati ja da te vidim vani ja bi te spalio, neznam kako te covjek moze toliko iznervirati da moras boga psovati!! Eto toliko od mene sada znajte da vise necu tolerirati ovakve stvari pa makar pobano pola foruma i ostao bez Smod ranka, ali kad vidim da nitko ne j.... ni 2% forum pravila!
      Poslednja Izmena: Jun 29, 2010, 00:24:51 PRE PODNE od ExtremePower