Novi evropa RPG konacno ima svoj mod

Započeo [LC]Ryder, Jun 27, 2010, 17:58:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako da se sporazumemo Evropa Gaming RolePlay konacno ima svoj mod!!!!!!!!!Mislim ja sam ga kupio za pare!Mod je od NFS servera!!!!
Mod ima 4 eventa
Prvi event je trke brodovima
Drugi event Trke kolima
I ova 2 eventa sam zaboravio xDDDDDD                                     |
Mod ima mnogo poslova
Nema nigde Bug
Ako trazite admina a znate da me to smara kick cu vas!
Nemogu da pisem vise jel me boli ruka..Mislim polomio sam se       |
Ima mnogo toga Otvaranje SUTRA u 15:00
VIDIMO SE ZZZZZ  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)                           |
---------------------------------------------=====+++++0----                                                                          
Poslednja Izmena: Jun 27, 2010, 18:19:22 POSLE PODNE od dinkO14
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

1. Tebi kao osobi, nebih nikada doÅ¡ao na server, pa i da si preuzeo CH  -.-
2. Tvoj server će da propadne u roku od 3 dana, zbog tvoje neozbiljnosti.
3. Nisi se potrudio ni da pogledaš server, pa kako ćeš onda napisati dobar opis.
4. MisliÅ¡ da će iko doći kad se ti ovdje zaebavaÅ¡, govoriÅ¡ da si zaboravio evente, mrzi te da piÅ¡eÅ¡ itd.  -.-

Ukratko, veoma loš opis, ti si neozbiljan, moj prijedlog ti je da ne otvaraš servere.

Rekao bih ti "Sretno", ali tebi ni sreća ne može pomoći.

Ah da i, Jel stvarno misliš da ćeš privuči ljude ako napišeš velikim slovima naslov ? -.-
I stavljaš tolko uzvičnika, kao da u životu niko nije vidio GameMode.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Mogao si se bar potrudit da opis napises, propast ce ti server, dajem ti 5 dana xD

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
http://www.ng-samp.org

Nez

*

kakva je to reklama? kad se sa-mp forum vrati odi pogledati kako se reklama servera radi,ovako sigurno nije,zasto to otvaras? propast ce za 2 dana 100%,nitko ti nece doci na server osim ulizica koji su zeljni admina a neznaju svoj >GF< napraviti i dodatno na ovom forumu samo ispadas jos veca njubina i za par dana bices kao mrer,okani se brate toga ako ces otvarat otvaraj kako bog zapovijeda :(
uozbiljite se :(

Sad sam ti ja uredio naslov,iskljucite caps kad pisete naslov teme ako ste vi slabovidni nismo svi.

nastoe

Citat: [BP] AleeN ba! ^^ poslato Jun 27, 2010, 18:02:29 POSLE PODNE
1. Tebi kao osobi, nebih nikada doÅ¡ao na server, pa i da si preuzeo CH  -.-
2. Tvoj server će da propadne u roku od 3 dana, zbog tvoje neozbiljnosti.
3. Nisi se potrudio ni da pogledaš server, pa kako ćeš onda napisati dobar opis.
4. MisliÅ¡ da će iko doći kad se ti ovdje zaebavaÅ¡, govoriÅ¡ da si zaboravio evente, mrzi te da piÅ¡eÅ¡ itd.  -.-

Ukratko, veoma loš opis, ti si neozbiljan, moj prijedlog ti je da ne otvaraš servere.

Rekao bih ti "Sretno", ali tebi ni sreća ne može pomoći.

Ah da i, Jel stvarno misliš da ćeš privuči ljude ako napišeš velikim slovima naslov ? -.-
I stavljaš tolko uzvičnika, kao da u životu niko nije vidio GameMode.

Ovo je jedan pametan covjek napisao, potpisujem ja sam tocno ovo htio napisati...Nebi ti NIKAD usao na server NIKAD!

Jos bi nadoao tvoj pravopis koji dokazuje samo ime servera, "Evropa" znam, mozda se to kod vas tako kaze ali opet nitko nevoli takav nacin govora napisi bar "Europa Roleplay"
Poslednja Izmena: Jun 27, 2010, 18:26:43 POSLE PODNE od ExtremePower

evo, dok ne radi sa:mp forum, ugledaj se na server koji je naÅ¡ tim opisivao, pa skontaj malo i editaj tu temu sa opisom normalnim  -.-'
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=6361.0

Eto, pogledaj kako treba izgledati opis  -.-

Ah da i, normalno da ne znaš šta imaš na serveru kad nisi proveo ni sat vremena ( koliko je meni trebalo samo opis da napišem ), gledajući SVOJ gamemode. Sljedeči put prvo pregledaj server, malo doradi ako znaš, pregledaj ima li bugova i onda nam to i opiši, jer ovako nećeš nikoga privuči !

EDIT :

Citat: ExtremePower poslato Jun 27, 2010, 18:24:29 POSLE PODNE

Ovo je jedan pametan covjek napisao, potpisujem ja sam tocno ovo htio napisati...Nebi ti NIKAD usao na server NIKAD!

Jos bi nadoao tvoj pravopis koji dokazuje samo ime servera, "Evropa" znam, mozda se to kod vas tako kaze ali opet nitko nevoli takav nacin govora napisi bar "Europa Roleplay"

Hvala  :$

Poslednja Izmena: Jun 27, 2010, 20:18:55 POSLE PODNE od [BP] AleeN ba! ^^
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

nastoe

Smješna mi je samo tvoja rijec, "Nema nigde Bug" < Zapamti da NE postoji skirpta bez buga.

Ma Evropa sam stavio jel ima vec Europa RolePlay a vi sto kazete da nikad necete da docete i nemorate! I nemojte me vredjate i nezelim da pisem 5 strana jel mod je prevelik i mrzi me pisat a i polomio sam ruku!
I kome se nesvidja nemora ni da dodje

Citat: Ryder poslato Jun 27, 2010, 17:58:02 POSLE PODNE
Ovako da se sporazumemo Evropa Gaming RolePlay konacno ima svoj mod!!!!!!!!!Mislim ja sam ga kupio za pare!Mod je od NFS servera!!!!
Mod ima 4 eventa
Prvi event je trke brodovima
Drugi event Trke kolima
I ova 2 eventa sam zaboravio xDDDDDD                                     |
Mod ima mnogo poslova
Nema nigde Bug
Ako trazite admina a znate da me to smara kick cu vas!
Nemogu da pisem vise jel me boli ruka..Mislim polomio sam se       |
Ima mnogo toga Otvaranje SUTRA u 15:00
VIDIMO SE ZZZZZ  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)                           |
---------------------------------------------=====+++++0----                                                                          

Moja baba moze ljepse i bolje napisat

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

Daj ne serite Ja nisam Mrer Nedaj Boze PPPPP Ja sam Filip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[ :-[ 
I ne serite vise i ti Filipo svima kazes koji reklamiraju svoj server kazes im propalo je  hhahaha PPPPP daj Filipo da tebe vidimo daj otvori ti server pa da vidim kolko ce tvoj da ima igraca?Ako si bas tako pametan :-\ :-\ :-\

ajde koji kurac pljujete decka, ako je napiso kratak opis nemaveze, mozete mu reci samo ljepo napsi maklo veci opis a ne odma ga popljuvat
ja tei zelim srecu sa serverom

e molim te negovori vise to PPPPPPppppp

da znate to mu nesto znaci sto pocinje na p, uvek nesto govori pppppPPpp a uvek ima razlicito znacenje

usput ja imam NFS, i sta da idem na server kad znam kakav je gamemode, idem na nove servere da vidim nove dobre servere

btw sretno sa serverom

I pored ovakvog opisa želim ti svu sreću sa svojim serverom ;)