[MAP]Lezeci policajci

Započeo Jizzy, Jun 26, 2010, 15:35:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio:Jizzy
Objekt:16409
Sta moramo uciniti da napravimo laezeceg policajca od objekta 16409?Moramo spustiti objekt do zadnjeg krovica
Slike:
Kada vozimo sporo po propisima:

Kada idemo jako brzo:

haha, ok 8/10, nema download, znaci ovo neide u Samp mape, vec u SA:MP Slike i Video

Sta ce ti download kad netko stavlja to di oce ja sam stavio samo jedan
Za mene je ovo mapa ako oce neka neki admin premjesti

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jun 26, 2010, 15:37:50 POSLE PODNE
haha, ok 8/10, nema download, znaci ovo neide u Samp mape, vec u SA:MP Slike i Video
ti si glup malo ? vidis sta pise objekt 16400 spustiti do zadnjeg krovica :S i kako ovo moze biti u slike :S
evo ti sta pise :
Sta moramo uciniti da napravimo laezeceg policajca od objekta 16409?Moramo spustiti objekt do zadnjeg krovica

:S
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.

Citat: Gost poslato Jun 26, 2010, 15:47:35 POSLE PODNE
ti si [cenzura] malo ? vidis sta pise objekt 16400 spustiti do zadnjeg krovica :S i kako ovo moze biti u slike :S
evo ti sta pise :

??? si ti dobro??? o čem ti? moze ici u slike, posto ovo i jesu slike,,, citiram iz pravila za ovaj podforum:

Sve objavljene mape moraju sadržavati izvornu kodu (.PWN fajl, .MAP fajl), to važi i za sve druge skripte/programe koji nisu napisani u PAWN jeziku.

a ovdje nema ni pwn, ni map... znaci ovo bi trebalo ici u slike i video   ;)

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jun 26, 2010, 15:53:25 POSLE PODNE
ti si [cenzura] malo ? vidis sta pise objekt 16400 spustiti do zadnjeg krovica :S i kako ovo moze biti u slike :S
evo ti sta pise :

??? si ti dobro??? o čem ti? moze ici u slike, posto ovo i jesu slike,,, citiram iz pravila za ovaj podforum:

Sve objavljene mape moraju sadržavati izvornu kodu (.PWN fajl, .MAP fajl), to važi i za sve druge skripte/programe koji nisu napisani u PAWN jeziku.

a ovdje nema ni pwn, ni map... znaci ovo bi trebalo ici u slike i video   ;)

al slusaj,ovo nije MAPA,ovo je samo pokazao kako napraviti sa MTA lezeceg policajca,:S
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jun 26, 2010, 15:53:25 POSLE PODNE
evo ti sta pise :

ali nece ti on cio grad uradit u lezece policajce on ti je objasnio i pokazao njegovo

a ovdje nema ni pwn, ni map... znaci ovo bi trebalo ici u slike i video   ;)

pa on ti je samo objasnio
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 15:56:05 POSLE PODNE od Hummer^

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

nisu mi baš neki preveliko je... trebo si onu rampu crveno bijelu onu sto je onak zaobljena take 2 stavis i sto je dovoljno kad ides polako ni snebude kad ides brzo skuzas se 6/10
Little Devil will burn you

Dobro je uradjeno ali ima drugih objekata koji bi ljepse i bolje izgledali kao lezeci policajac 7/10  ;)

Citat: PeroCM poslato Jun 26, 2010, 16:03:40 POSLE PODNE
nisu mi baš neki preveliko je... trebo si onu rampu crveno bijelu onu sto je onak zaobljena take 2 stavis i sto je dovoljno kad ides polako ni snebude kad ides brzo skuzas se 6/10
Probao sam ne hvata uopce za auto

evo ti sta pise :

Bas se vidi da si malo paglu,odaberes taj objekt i spustit ga u zemlju do zadnjeg krovica jer ima 2 krova to je inace garaza!

omg ti si kucu stavljao i krow ostavio malo :S pa bolje da stavis one neke cjevi..
FREE MAPPER

Citat
Probao sam ne hvata uopce za auto

Onda nisi dobro stavio ili nemislimo na isti objekt... kod mene hvata
Little Devil will burn you

Slusajte,neki dan sam prosao skoro sve objekte
I nema nikakvog objekta koji normalno stoji i to
Po pravilima pise da se nema sta prigovarati tudjoj mapi
Ako vam nesto smeta ocjenite nize i OVER!
Zivcirate me

Citat: [CH]Marko_Jizzy poslato Jun 26, 2010, 20:33:46 POSLE PODNE
Slusajte,neki dan sam prosao skoro sve objekte
I nema nikakvog objekta koji normalno stoji i to
Po pravilima pise da se nema sta prigovarati tudjoj mapi
Ako vam nesto smeta ocjenite nize i OVER!
Zivcirate me

amin

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda