Kako bolje napraviti?

Započeo [IF] mariomako, Jun 26, 2010, 14:52:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako je bolje napraviti da igrac izabira jezik jel ce mi biti server na 3 jazika kad uge na server da ima komanda /english /croatian /macedonian ili to da bude u meni levo jel u dialogu ce mi biti register i login jedna gotova skripta za koju mislim da necu moci sve uklopiti u nju jel ako stavim 2 dialoga od jednom tesko znaci register i login su mi u FILTERSKRIPTU samo za jezik neznam kako je bolje ali ja ipak mislim da je bolje sa komandu jel igrac u svako vreme ce moze promeniti svoji jazik xD pa dajte vase mislenje znaci samo u DIALOGU NE!

Mozes u dialogu, login/register ti je u OnplayerConnect, a da se bira jezik stavi npr u OnPlayerSpawn...

Ako nezelis DIalog, onda ovako:

Pod public onplayerspawn stavi ovo:

GameTextForPlayer(playerid,"~r~Izaberi jezik/Choose language:\n ~g~/croatian\n~b~/english\n~y~/macedonian",10000,5);

nastoe

Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 15:02:53 POSLE PODNE od ExtremePower

Citat: ExtremePower poslato Jun 26, 2010, 15:02:24 POSLE PODNE
[TUT] Kako napraviti DVO jezicnu skriptu

On je radio po tome, ali sad nezeli da mu se to pojavljuje na connect jer mu je tamo login/register...

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jun 26, 2010, 15:05:44 POSLE PODNE
Citat: ExtremePower poslato Jun 26, 2010, 15:02:24 POSLE PODNE
[TUT] Kako napraviti DVO jezicnu skriptu

On je radio po tome, ali sad nezeli da mu se to pojavljuje na connect jer mu je tamo login/register...

da to sam oceo pitati xD

a evo sada probujem da stavim ispod onplayerspawn idem testati

EDIT: Napravio sam sada pokusam napraviti da mi pamti jezik da ne bira na svakom konektiranju xD
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 15:11:22 POSLE PODNE od Mario Velickovski

Citat: Mario Velickovski poslato Jun 26, 2010, 15:07:48 POSLE PODNE
Napravio sam sada pokusam napraviti da mi pamti jezik da ne bira na svakom konektiranju xD

Eto, bas mi je drago.... A to da pamti jezik trebas znati sa ScriptFilesima, to je teze... mislim da nije problem svaki put odabrat jezik :D

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jun 26, 2010, 15:19:02 POSLE PODNE
Citat: Mario Velickovski poslato Jun 26, 2010, 15:07:48 POSLE PODNE
Napravio sam sada pokusam napraviti da mi pamti jezik da ne bira na svakom konektiranju xD

Eto, bas mi je drago.... A to da pamti jezik trebas znati sa ScriptFilesima, to je teze... mislim da nije problem svaki put odabrat jezik :D

ma pitacu ko ce oce da mi napravi ako niko nece nista tada Extreme koristim tvoju admin skriptu jel bi ti oceo da mi napravis da mi pamti jezik? bicu ti jako zahvalan xD hvala unapred

nastoe

Pa napravis kada se igrac ulogira sa io_write funkcijom da update-a file koji naredis ili sa dini_inset
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 16:12:52 POSLE PODNE od ExtremePower