Mc'Donalds by Djordjevic

Započeo [UG] Djordjevic, Maj 02, 2014, 20:38:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav danas cu vam predstaviti moju najjnoviju mapu skoro radjenu Mc'Donalds izvinjavam se atomicu malo je na kopiju njega jbg Creditsi idu njemu za ideju ! :)
BETA VERZIJA : http://imgur.com/C90I4fd,qwH17rz,6EzEbob,vrVEudL,vGjdh9d,JOev1vA
NOVA VERZIJA : http://imgur.com/j2Ym7Bu,FoRuHYt,gVZSHBp,0CZqE6s,LZAIF1r,lYZy6KD,0U7Yumd,L6pdP5D :)
Poslednja Izmena: Maj 03, 2014, 12:32:09 POSLE PODNE od [UG] Djordjevic
Happy

Citat: Grizzli poslato Maj 02, 2014, 23:32:01 POSLE PODNEZnam jbg promenicu ovo je neka beta faza :D
8/10 izgleda premalo  :P
Poslednja Izmena: Maj 03, 2014, 09:28:28 PRE PODNE od [UG] Djordjevic
Happy

previse prostora si ostavio prazno, zatim ovo "Mc Donalds" na zidu skroz dole, totalni promasaj po meni, ostalo je solidno, 8,5/10(radi navedenih gresaka)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Nova verzija gotova slike su uploadane :)
Happy

e sad je sredjeno sta ces bot sam XD
Happy

Hvala ! :)
Citat: Sprouse poslato Maj 03, 2014, 13:10:31 POSLE PODNE
Solidno.
pazi mislis da je slodino ali jbg probaj staviti nesto na burg a prethodno da obrises objekte jer ces videti problem nece ti ici objekti pod uglom od 90' vec 70' itd svako ko je radio to videce a vecina mappera takodje izbegavaju da rade burg samo zbog toga a ja sam izdvojio malo vremena i uradio ali hvala u svakom slucaju :) PS upali editor probaj :)
Happy

Citat: [UG] Djordjevic poslato Maj 03, 2014, 15:33:03 POSLE PODNE
Hvala ! :)
Citat: Sprouse poslato Maj 03, 2014, 13:10:31 POSLE PODNE
Solidno.
pazi mislis da je slodino ali jbg probaj staviti nesto na burg a prethodno da obrises objekte jer ces videti problem nece ti ici objekti pod uglom od 90' vec 70' itd svako ko je radio to videce a vecina mappera takodje izbegavaju da rade burg samo zbog toga a ja sam izdvojio malo vremena i uradio ali hvala u svakom slucaju :) PS upali editor probaj :)

Dao je svoje misljenje, ostavi se mapanja ako ti je problem okretati objekte.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Nije mi problem to toliki , a i sigurno necu ostaviti mappanje ako mi lepo ide  :-\ .
Happy