[Upit] Trajanje samp-a

Započeo Denis_Lapi, April 30, 2014, 11:38:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

-Sta mislite do koje ce verzije trajati samp tj. koliko jos godina ce se igrati i doradjivati od strane developmenta?

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Dosta, dugo 10-20 godina

Nagradna igra u toku: Klikni me nezno

20 godina? :D Za 20 godina budu next-gen konzole nakon ovog next-gena koji ce imat next-gen :).. (ovo je naravno sala, jer mislim da dugooo vremena nece trebat nove konzole :) )

Pretpostavljam max. 6-7 godina, dok najvjerojatnije 3 godina (iako mi se i to cini puno).
Poslednja Izmena: April 30, 2014, 21:08:50 POSLE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Moje misljenje je da je SAMP skoro propao..nazalosT botovi GA zauzimaju.. :'( a trajat ce on jos malo..

Citat: -Makaveli- poslato April 30, 2014, 20:02:20 POSLE PODNE
Moje misljenje je da je SAMP skoro propao..nazalosT botovi GA zauzimaju.. :'( a trajat ce on jos malo..

Slazem se s tobom... zauzela su ga djeca od 9-10 godina.. ono OMGG  :-[ :-[ :'(
Software Developer

trajace uvek, samo ce svi da ga zaborave

-Po nekom mom skromnom misljenju, mislim da igraci ne uticu toliko na razvoj SA:MP-a, oni su vise tu kao neki broj koji bi ih motivisao da nastave da rade, ali njihovo ponasanje "Botovsko" koje je sada sve postalo sve vece ne utice toliko na razvoj. Nece Alex Cole uci na balkanski server i reci "E ne svidja mi se kako se ponasaju, necu vise da radim includove". Barem je to neko moje misljenje.. Nadam se da ce potrajati barem jos 4 godine  :)
Poslednja Izmena: Maj 01, 2014, 11:08:40 PRE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

samp vi nije kao nekada, prije su ga igrali ljudi 10-20 godina, doduse djeca sa 10 godina su rpala i sve dok danas to ni sa 13 godina ne znaju, danasnje generacije ne igraju samp ako im nedas admina/gma/lidera, a ni nisu svjesni da unistavaju igricu, ovo se odnosi na balkance, nisam upoznat sa nacinom igre stranih igraca

moja pretpostavka je jos 4-5 godina, naravno uz drasticno manji broj igraca. mislim da ce samp odrzat strani igraci(svabi, englezi, rusi, ameri)

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

SAMP ce trajati jos barem desetak godina, njima je dovoljno da vide koliko ima igraca da bi imali motivaciju za dalji rad.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Blaeks vam je lepo rekao
Kao i vecina igrica vremenom ce biti zaboravljen a ja mislim da ce bar cetvrtina preci na gta v kada izadje za pc(ako uopste izadje)

Moze to trajat kolko hoces,samo nece bit dosta igraca,osim na ruskim serverima koji sad upravo imaju 1000 dnevno (Jedan community ima 2 ista RP servera na kojemu sam vidio 1000/1000 i 800/1000,pas mater bolesnu.

Citat: xyzcod2 poslato Maj 01, 2014, 21:39:37 POSLE PODNE
samp vi nije kao nekada, prije su ga igrali ljudi 10-20 godina, doduse djeca sa 10 godina su rpala i sve dok danas to ni sa 13 godina ne znaju, danasnje generacije ne igraju samp ako im nedas admina/gma/lidera, a ni nisu svjesni da unistavaju igricu, ovo se odnosi na balkance, nisam upoznat sa nacinom igre stranih igraca

moja pretpostavka je jos 4-5 godina, naravno uz drasticno manji broj igraca. mislim da ce samp odrzat strani igraci(svabi, englezi, rusi, ameri)
A uvek su ga igrala deca samo sto ove nove generacije nisu normalne. I taj sto ti kazes 20 godina i on je poceo kao klinac i igrao jako dugo verovatno pa kada oni odu dolaze nove generacije, a to je normalno, a i to je igrica za klince po meni. A sa Bleaks-om se slazem u potpunosti.

Ajmo ovako, ova grupa likova sto je pocela igrati pre 1god eventualno 2 je totalno opicena, al polako, skontat ce da nema vajde od ovoga i polako ce se smanjit broj servera na Balkanu, onda je dovoljno da se okupi normalna ekipa,da ima volje(recimo Gagi,BM i slicni :D), narapravi odlican mod, i realno vecina servera ce imati 100+ non stop.
Poslednja Izmena: Maj 02, 2014, 09:17:18 PRE PODNE od [UG]Dante
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: ShocK_ poslato Maj 02, 2014, 00:24:54 PRE PODNE
Blaeks vam je lepo rekao
Kao i vecina igrica vremenom ce biti zaboravljen a ja mislim da ce bar cetvrtina preci na gta v kada izadje za pc(ako uopste izadje)
Ista prica bila i za GTA IV, kad je bilo jos puno manje igraca na sampu. A bome jos je vise porastao....

Samp ce jos dugo bit, on je sljedeca igra kao "CS", dosadi ali nemozes odustat :D

Citat: Coldplay poslato Maj 02, 2014, 15:11:06 POSLE PODNE
Citat: ShocK_ poslato Maj 02, 2014, 00:24:54 PRE PODNE
Blaeks vam je lepo rekao
Ista prica bila i za GTA IV, kad je bilo jos puno manje igraca na sampu. A bome jos je vise porastao....

Samp ce jos dugo bit, on je sljedeca igra kao "CS", dosadi ali nemozes odustat :D

Ko reko nemozes? Eto ja vec nisam dugo pokrenuo SAMP, nit ne namjeravam :), jerbo - sta ce mi?

GTA IV je totalno druga prica, jesi vidio kolko je to lose optimizirano i kolko je sam projekt IV:MP lose napravljen? GTA IV ima masivnih problema s padom FPS-a, ja na masini sa 8 jezgara, ddr3 16gb 2400MHz OC rama, 7200rpm HDD, 7770 nemogu dobit vise od 50 stabilnih FPS-a, a zna dropat i do 20.. Stoga - to je razlog zasto ljudi ne igraju GTA  IV.

Sto se tice GTA 5 na PC-u, sumnjam da ce uopce i bit - Rockstars se trenutno bazira na updateanju GTA Online-a, i svakim danom sve vise i vise zaraduju iz prodaja jer se GTA 5 jos uvijek masivno prodaje. Mislim da ce ovog puta preskocit PC, dok ce / vec rade za PS4/XOne (portaju).
Poslednja Izmena: Maj 02, 2014, 22:24:42 POSLE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.