Balkan-SAMP ima OPASNU konkurenciju

Započeo nastoe, Jun 25, 2010, 17:21:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Brzoooo Chris pitaj ih za razmjenu bannera ako oni stave naÅ¡ banner docice 2-3 covijeka koliko ih vec ima i spasit cemo se  :D :D :D
Little Devil will burn you

auuu sta je siguran.......molimo decke sa BalkanBoysa da nam malo izhackaju server...imaju .TK domenu...malo vjezbajte na njima... :D :D hhh

Jedan veliki LOL.Ovo mi uopce ne lici na ekipu s GF-a, barem ne na tu dvojicu,ako su to oni stvarno oni sto nebi reko od prve onda stvarno  :D

Taj GloomY sa GeForca je to napravio koji bot hahahhahaha. Pogledajte mu tu i tamo profil Spli Split 15 15 hahahaha
Poslednja Izmena: Jun 25, 2010, 19:50:22 POSLE PODNE od PeroCM
Little Devil will burn you

ÄŒekajte jeli ovo način da pljujete po nekomu? To Å¡to on ima volje mada da je otvorio npr. www.gta-world.tk ili .com mene uopce to nezanima. Ali vidim da ste toliko omraženi da idete vrijeÄ'at nekoga ko se trudi i možda uči. Vidite da imaju par članova.

Momci su ono uradili jer zele bit poznati kao vi a svi ih ismijavate i pljujete.Jel tu neka ljubomora mozda???Pustite momke jer danas svako ima SVOJ SVIJET:)

Citat: Misko_Dogg poslato Jun 26, 2010, 00:14:39 PRE PODNE
Momci su ono uradili jer zele bit poznati kao vi a svi ih ismijavate i pljujete.Jel tu neka ljubomora mozda???Pustite momke jer danas svako ima SVOJ SVIJET:)
Citat: Wu-Zi-Mu poslato Jun 25, 2010, 23:22:59 POSLE PODNE
ÄŒekajte jeli ovo način da pljujete po nekomu? To Å¡to on ima volje mada da je otvorio npr. www.gta-world.tk ili .com mene uopce to nezanima. Ali vidim da ste toliko omraženi da idete vrijeÄ'at nekoga ko se trudi i možda uči. Vidite da imaju par članova.

Sta je sta sad sutite kad su vam pametni decki rekli svoje....samo znat ismijavati...ajde da vidim vas napravite vi balkan-samp.info da viidm kolko cete imati clanova...

nastoe

NE nisu ništa pametno rekli, ovo je forum ako netko nije znao, a vi nemate pojima da je to "Svak ima svoje misljenje koje moze iznjeti" i realno je da puno nas smatra da to mogu napraviti ljudi kojima je JAKO dosadno u zivotu, imamo ovaj forum i on OPET radi neki svoj, ja nisam nikoga ismijao bez razloga, koliko oni god zele postati poznati tolko ste vi sada htjeli ispasti pametni ali nije vam uspjelo niti nece jer nemate atributa za to ;)

Jedini koji je u ovoj temi reko nesto pametno je ExtremePower stoga vas molim da sutite.Imam osjecaj da bi ovo moglo krenut offtopic pa vas odmah upozoravam da za vase dobro ne pocinjete ;).

Mi nezelimo ispast pametni jer jesmo,a zasto vama smeta sto su to oni napravili???

a neznam....vidis da je extremepower pobriso i moj komentar ....kad sam reko nesta protiv njega :S...sta ste ljubomorni na balkan-samp.tk
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 09:29:36 PRE PODNE od MiskOo

Toliko o njima neznaju ni logo promjeniti na forumu

Koji su to isusi hahahahahahaha NOOBOVI!
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 10:01:32 PRE PODNE od Antonio1

Correlli

Citat: [SA]Chris poslato Jun 25, 2010, 18:08:27 POSLE PODNE
Hahahaa lol, ovo sigurno otvorili oni koji se ne slazu s pravilima o onim correlliovim stvarima...
Čudo da se to nije do sada još desilo. :)

Citat: MiskOo poslato Jun 26, 2010, 09:28:44 PRE PODNE
sta ste ljubomorni na balkan-samp.tk
Balkan-SA:MP.com
70145 postova
4579 tema
2597 članova

Balkan-SA:MP.tk
41 postova
26 tema
12 članova

::)

Još jedan propali pokušaj kopiranja ovog foruma. :'(