[POMOC] Obaranje

Započeo Kovelj_Car1, April 19, 2014, 14:53:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Server mi stalno pada i ja se obratim podrsci i oni mi kazu da skinem nesto i ja to uradim,ali mi napisu jos nesto sto ja ne razumem '''Posle toga moras da kompajliras svoj gamemod kroz "-d3" parametar.
Najjednostavnije je da udjes u direktorijum gde ti je pawn kompajler i tamo kreiraj fajl pawn.cfg i u njega upisi -d3, sacuvaj fajl i posle toga kompajliraj gamemod te "svez" amx fajl ubaci na server. '' AKO NEKO MOZE DA MI POJASNI GDE TREBA DA UDJEM I STA DA RADIM !
Skripta koju koristim:FarkiasRP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično)://

da bi dobio amx fille moras prvo da kompajlujes mod,a evo ti kako se to radi:

Otvoris mapu pawno koja se nalazi u folderu gdje je mod i imas tu opet pawno program njega otvoris i nadjes gdje ti je mod tj mod.pwn i kad otvoris odes na run/compile. i pricekas par minuta mozda i manje i onda dobijes amx od moda.

Citat: Alen_Loza poslato April 19, 2014, 18:55:07 POSLE PODNE
da bi dobio amx fille moras prvo da kompajlujes mod,a evo ti kako se to radi:

Otvoris mapu pawno koja se nalazi u folderu gdje je mod i imas tu opet pawno program njega otvoris i nadjes gdje ti je mod tj mod.pwn i kad otvoris odes na run/compile. i pricekas par minuta mozda i manje i onda dobijes amx od moda.

A gde to treba da kreiram taj fajl pwn.cfg  kao sto je gore receno ?

Pa tvoj gamemod. kako se vec zove npr streetbalkan.pwn tu radis skriptas kad kompajlujes dobices streetbalkan.amx fajl e taj amx fajl tj njegovo ime upises u server.cfg

pod liniju

gamemodes streetbalkan.amx 1

A sto ne bi pitao podrsku da ti oni odrade ovo kad vec ne umijes da se snadjes? Sve su ti rekli sta i kako,jedino da odradis to sto su ti rekli..

E uradio sam brate i opet obaraju... JA NE ZNAM STA VISE DA RADIM ! -..-

Pogledaj na netu malo,ne mozemo ti mi "na suvo" srediti..Pitaj podrsku ako nece da pomognu idi na netu trazi..

EDIT: Nema odgovora 48h+,lock.
Poslednja Izmena: April 29, 2014, 11:21:48 PRE PODNE od Streetboy