H.RP - Registracija

Započeo Neon RolePlay, April 19, 2014, 12:48:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.





  • 1. KORAK: UPISIVANJE ŽELJENE Å IFRE
- Naravno, kao i u svakoj registraciji, 1. korak je naravno upisivanje šifre. Šifra koju vi upišete znate SAMO VI. Za šifriranje šifri koristimo udb sustav šifriranja.
Å ifre takoÄ'er ne smiju biti kao Å¡to su ''qwert'', ''12345'' i slične Å¡ifre. TakoÄ'er, Å¡ifra ne smije sadržavati dio vaÅ¡eg imena.
Šifra koju ukucate neće biti sakrivena u upisnom polju(neće biti one točke). Razlog tome je da vidite jel ste dobro ukucali željenu šifru.
Šifru možete promijeniti u panelu za korisnike.






  • 2. KORAK: PONAVLJANJE Å IFRE
- U 2. koraku registracije ponavljate šifru koju ste ukucali u 1. koraku. Razlog tome je da ne bi došlo do pogrešne lozinke tokom prijave na server. Šifra u ovom koraku je sakrivena(znači imaju one točke).






  • 3. KORAK: ODABIR SPOLA
- Kada odaberete svoj spol, više da ne možete mijenjati, osim ako želite promijeniti ime. Spol predstavlja malo ograničenje oko odabira poslova, npr.: Traži se samo muškarci za rad u rudniku. Naravno, to ne znači da žena ne može radit u rudniku. Ukoliko server nasumično odabere broj s kojim se žena može zaposlit u rudniku.






  • 4. KORAK: UPISIVANJE GODINA
- TakoÄ'er i godine predstavljaju ograničenje prema igraču. Slična je stvar kao i kod spola.
Npr.: Igrač koji ima 60 godina ne će raditi u rudniku nego će primat penziju. TakoÄ'er i godine se ne mogu poslije registracije mijenjati, osim u slučaju da želite promijenit ime.
Isto tako, godine će se povećavati, znači ukoliko se ja registriran 1.1.2015. i postavim si godine na 20, onda ću 1.1.2016. imati 21. Oko toga nemamo puno priče, sve je jasno.






  • 5. KORAK: ODABIR JEZIKA
- Kao i gornje dvije stavke, jezik na neki način ograničava igrača, kao i u stvarnom životu. Jezik isto tako možete promijeniti jedino ako mijenjate svoje ime. Igrač može imati samo jedan glavni jezik, ali to ne znači da ne može razumjet ostale jezike. Naravno, sve u svojim granicama, da ne bi prešlo u RP2Win.






  • 6. KORAK: ODABIR GRADA
- Grad koji odaberete vam neće ograničavati igru. Grad možete isto promijeniti kod promijene imena. Trenutno ima samo tri grada.






  • 7. KORAK: UPISIVANJE E-MAIL ADRESE
- e-Mail adresu koju upiÅ¡ete će te koristit ako zaboravite vaÅ¡u Å¡ifru. TakoÄ'er će te preko e-Maila dobiti kod s kojim će te verificirati VaÅ¡ račun. e-Mail koji je već upisan na registraciji ne možete koristiti dok ga korisnik koji koristi taj e-Mail promjeni.
Isto tako će te preko e-Maila dobivati razne obavijesti i sl, naravno, uz vaš pristanak.






  • 8. KORAK: PROVJERA PODATAKA
- Ovo je zadnji korak prije verifikacije računa. Na tom koraku možete pregledati sve svoje podatke. TakoÄ'er na njemu se možete vratiti na prvi korak, ukoliko želite.






  • 9. KORAK: VERIFIKACIJA RAÄŒUNA
- Na ovom koraku morate otići na vaš e-Mail koji ste ukucali tokom registracije. U e-Mailu će se nalazit poruka od nas(ako nije u običnom sandučiću onda je u ''Spam'' mapi). U tom e-Mailu možete naći kod s kojim verificirate račun.






  • 10. KORAK: PRVA PRIJAVA
- Ovaj korak se ne odnosi na onu prijavu poslije verifikacije na račun. Ovaj korak se odnosi na onaj dijalog koji ste vidjeli na kraju videa. O čemu se tu radi?
Stvar je vrlo jednostavna jer smo je svi proÅ¡li. Naime, stvar funkcionira kao na Facebooku. Ukoliko se netko prijavi s računala koje nije postavljeno kao glavno računalo vaÅ¡eg računa, na e-Mail se Å¡alje kod koji je zapravo ''vaÅ¡a druga lozinka''. Kad upiÅ¡ete taj kod biti će te  normalno prijavljeni, kao da ste ukucali svoju lozinku. Nakon toga će Vam se pojaviti pitanje dali je to vaÅ¡e glavno računalo ili nije. Ukoliko kliknete da je, server će to računalo zabilježit kao glavno.

To vrijedi samo na korisnike Premium Silver+ računa.






Youtube

Gledajte u (Full) HDu.











Pohvale, lepo je samo sto si ga oduzio mozda malo jednostavnije bi trebalo da bude ali sve u svemu dobro je :)
_____________ Objavljeno:_____________
Balkan City- Kupovina Auta | Balkna City- Auto Perionica | [MAP]Balkan City- La Cosa Nostra | [Map]Balkan City - Kuce kod opstine

Balkan City RolePlay    [85%]

Hvala

A ono vec, kad snimam da snimim sve a ne 1 pa deseti korak xD