[POMOC] Mta vehicles

Započeo Alme Trance, April 11, 2014, 19:12:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znaci ubacim 0.3c ili 0.3e objekte kada kliknem  da dodam automobile zaledi mi sliku i nece da pomjera a miÅ¡ mi se moze kretat i kada stisnem T mogu pisati al nece da mi otvori auta i moram ponovo izaci u uci u MTA Pomozite molim vas Hvala unaprijed.  :'( :'( :'( :'(

Ne možeš to popraviti, pokušavao sam ja. Ali imaš onu foru, ne klikneš lijevim klikom, nego ovim scrolom, ali možeš samo Sentinel dobiti.

Njah, naravno da postoji rješenje. To se dešava kod većine, čak mislim da se dešava kod svakog ko koristi MTA 1.3.4 i 0.3 e objekte. Moj prijedlog ti je da skineš MTA 1.3.1 i ubaciš te objekte, tako je većina riješila problem, čak sam i ja probavao... I radi!
Jednostavno Tuxa'

Citat: Tuxa poslato April 12, 2014, 21:03:05 POSLE PODNE
Njah, naravno da postoji rješenje. To se dešava kod većine, čak mislim da se dešava kod svakog ko koristi MTA 1.3.4 i 0.3 e objekte. Moj prijedlog ti je da skineš MTA 1.3.1 i ubaciš te objekte, tako je većina riješila problem, čak sam i ja probavao... I radi!

Ne znam. Ja sam sve probao, nije mi radilo.

Citat: Tuxa poslato April 12, 2014, 21:03:05 POSLE PODNE
Ako moze da mi dash download link za MTA 1.3.1