A U R O R E A N S K Y RolePlay v1.0 [Edit NL-a]

Započeo DamoN ツ, April 09, 2014, 23:57:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Nema dl, lock.

EDIT: Postavi sada DL, imaš roka 24. h!
Poslednja Izmena: April 10, 2014, 17:44:13 POSLE PODNE od Farkias

Haha postaviš sebi admina,ideš cc (bilo koju komandu) dobiješ odma BAN.

Citat: RoleX ãƒ,, poslato April 10, 2014, 19:05:45 POSLE PODNE
Haha postaviš sebi admina,ideš cc (bilo koju komandu) dobiješ odma BAN.
tamo pod OnPlayerCommandReceive izbrisi ovo
if(PI[playerid][Admin] > HEAD)
{
    h_Ban(playerid);
return 1;
}
Respect- C++, DevoXx

ovo je [cenzura] zivo odes na more plovidbu ..i nades 101 check point od kuca stanova vila do firmi restorana itd... lijepo si ti to fixao slabo ja tu vidim promjene al ajde.. ovo sto si dodao to si sve nasao na forumu ovdje sto vjerujem da nije bio problem...

upalis radio kad ono ispod doljnjeg textdrava pokazuje pjesme bem ti zivot kakvi levati rade mod ...kani se ti sampa

trazim trajekt vec 3 h i nikako da naletim na njega to neki carobni pa cim ja dodem njega nema il .il sam u krivu? ..jednostavno nerazumijem zasto objavit ovakav gamemode  pola stvari razbacano taxi na plazi sta radi tamo zar nebi trebalo sve bit u bazama fino slozeno
Poslednja Izmena: April 10, 2014, 22:40:34 POSLE PODNE od matej121

Citat: matej121 poslato April 10, 2014, 22:22:02 POSLE PODNE
ovo je [cenzura] zivo odes na more plovidbu ..i nades 101 check point od kuca stanova vila do firmi restorana itd... lijepo si ti to fixao slabo ja tu vidim promjene al ajde.. ovo sto si dodao to si sve nasao na forumu ovdje sto vjerujem da nije bio problem...

upalis radio kad ono ispod doljnjeg textdrava pokazuje pjesme bem ti zivot kakvi levati rade mod ...kani se ti sampa

trazim trajekt vec 3 h i nikako da naletim na njega to neki carobni pa cim ja dodem njega nema il .il sam u krivu? ..jednostavno nerazumijem zasto objavit ovakav gamemode  pola stvari razbacano taxi na plazi sta radi tamo zar nebi trebalo sve bit u bazama fino slozeno
Ma ti si smotan čovjek ako to sam ne znaš edit ubij se molim te :)

eto ti nekuzis o cemu ja pricam...ja negovorim da ja to neznam jesam igdje rekao ? ...nerazumijem sto objavljuje gamemode kopiju od NL ..u kojem apsolutno nista skoro nije fixano cak mi se cini da vamo ima i vise bugova.. al ajde ...

Citat: matej121 poslato April 10, 2014, 23:30:01 POSLE PODNE
eto ti nekuzis o cemu ja pricam...ja negovorim da ja to neznam jesam igdje rekao ? ...nerazumijem sto objavljuje gamemode kopiju od NL ..u kojem apsolutno nista skoro nije fixano cak mi se cini da vamo ima i vise bugova.. al ajde ...
Ako ti se nesviÄ'a nemoj skidati a kuce mozes uklonit u databazi a nemoj da se ovde pravdas znas... samo komentarises druge i vrijeÄ'aÅ¡ ih.. kad si ti svoje sta objavio?
Respect- C++, DevoXx

Nije uredu Datebaza...
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Nije lose, uglavnom moglo je to i bolje. Pohvala za trud ;)

Ovo je Edit WG i SoC moda

WG v2.3R3 i WG v1.0 do WG v1.6

I novi tdovi

No u svakom slucaju pohvale
Poslednja Izmena: April 16, 2014, 17:59:30 POSLE PODNE od Marko Smith

Citat: Marko Smith poslato April 16, 2014, 17:59:02 POSLE PODNE
Ovo je Edit WG i SoC moda

WG v2.3R3 i WG v1.0 do WG v1.6

I novi tdovi

No u svakom slucaju pohvale
ahahah trcak fora ti je losa to sto sam ja tebi dao modove neznaci da sam ih ja edit tako da Back OF ;)
Respect- C++, DevoXx