[POMOC] Server

Započeo Kovelj Djordjevic, April 05, 2014, 21:54:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ovako imam server i ovaj mod ubacen,e sad,posle otvaranje servera pocetni stats je bio 1m i 10lvl,kasnije sam smanjio na 8lvl i 500k. Prosecno preko dana imam 30 igraca,pre neki dan sam postigao rekord 45,ali svako vece sad ne prelazim 30. Da li je njima sad dosadilo da igraju zato sto je tako veliki stats ili sta ? Da li je bolje da imam ovako veliki ili manji stats ?
Skripta koju koristim:FarkiasRP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): /

Hahahahaaha  :D Pa kome ne bi dosadilo da igra kad ima sve! To je botovski sto si uradio sto si stavio pocetnicki stats 10lvl i 1m! Igraci koji igraju su jos vece botine ne znaju sta je samp!

Citat: .::^FrAjLo^::. poslato April 05, 2014, 21:57:57 POSLE PODNE
Hahahahaaha  :D Pa kome ne bi dosadilo da igra kad ima sve! To je botovski sto si uradio sto si stavio pocetnicki stats 10lvl i 1m! Igraci koji igraju su jos vece botine ne znaju sta je samp!
Znam brate,nisam ja ni hteo toliko da stavljam ali kao ovi drugi vlasnici ''kao ajde da stavimo imacemo vise igraca''
Sta mislis ? da l' da restartujem server skroz i da stavim stats pocetnicki 2lvl i 50k ? Da li mislis da je ovaj mod dobar za taj stats ?

Neznam zasto uopce otvaras server kada neces uraditi ni najmanji edit moda?Dodati neke unikatnosti?  ::)
Bez unikatnosti neces imati prave igrače,možeš samo skupljati takve botine koje trče za pozicijom i parama.

Lp,