[Slike] You will not survive Jungle/Platforma

Započeo TroloveCro, Mart 31, 2014, 21:00:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav! Evo nas opet sa novim slikama i idejama.Ovaj put smo vam pripremili
nesto novo,ali i jako zanimljivo.Naime imamo u planu i napravit system za naftu...U planu nam je
napravit platforme i podrucija koja ce igraci moci osvajat te crpit naftu i koristit je u svoje svrhe
ili je prodavat.Podrucija ce svaki igrac imat pravo osvojit,tako da ono tko posjeduje neku platformu,
morat ce je dobro branit od novih osvajaca :)

Takoder su dosle i prve mape drugih mapera nase zajednice. :D

I na kraju vam zelimo pokazat Los Santos jungle.Naime uredili smo centar grada
sa sto vise vegetacije...Ovo mjesto ce biti idealno za borbe zbog velike kolicine grmlja gdje ce
te se moci skrivat.Takoder ce centar grada sadrzavat najbolje "iteme" potrebne za prezivljavanje. :)

Osim mapa,evo i slika naseg sluzbenog foruma koji cemo uskoro otvorit :)

Poslednja Izmena: Mart 31, 2014, 21:02:37 POSLE PODNE od TroloveCro

Ubija koliko je dobro, ubija.. Ae samo drugi put slike bez obrade, cisto da vidimo realan prikaz mapa :) Extra je!

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Mart 31, 2014, 22:10:37 POSLE PODNE
Ubija koliko je dobro, ubija.. Ae samo drugi put slike bez obrade, cisto da vidimo realan prikaz mapa :) Extra je!

Ne  radim nikakvu obradu na slikama.Koristim ENB series :)

Pohvale, samo jos da vidim kakvi ce sistemi biti i sve je super..

Citat: Shoorty poslato Mart 31, 2014, 22:20:41 POSLE PODNE
Pohvale, samo jos da vidim kakvi ce sistemi biti i sve je super..

Za kojih mjesec dana se tek bacam na skriptanje ;) Za sad samo mapanje  :-\

Mape jesu odlicne,ali kao sto si reko koristis ENB series što mnogostruko poboljsava kvalitetu igre,koristis nove modele (vozila,objekte,fontove).Vidim da planiraš citav LS napraviti ovako,mnogo je to objekata,iako streamer nudi unlimited ne znaci da mozes stavit 50k-100k objekata i da ce radit isto kao i sa 1k-10k.Gledajuci s aspekta normalnog igraca,koji nece zbog vašeg servera instalirati modele koji uvelike mijenja prijašnji,koji ne koristi ENB series da bi dobio tu kvalitetu igre.Iako je tema moda takva kava je,zamisljam voznju po takvom LSu gdje svaki cas mozes zapet negdje,udarit,izvrnuti se,to je vaš cilj,ali to zna zivcirat.Ideja je dobra i unikatna,ali mislim da je previše za SA-MP.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Mape su genijalne, jedinstvene i kvalitetne!
Svaka ti čast, sve mi se sviÄ'a! Apsolutno sve!!!
10/10. Ideje su ti vrhunske ;) .

Citat: קlเשà¸,, poslato Mart 31, 2014, 23:48:17 POSLE PODNE
Mape jesu odlicne,ali kao sto si reko koristis ENB series što mnogostruko poboljsava kvalitetu igre,koristis nove modele (vozila,objekte,fontove).Vidim da planiraš citav LS napraviti ovako,mnogo je to objekata,iako streamer nudi unlimited ne znaci da mozes stavit 50k-100k objekata i da ce radit isto kao i sa 1k-10k.Gledajuci s aspekta normalnog igraca,koji nece zbog vašeg servera instalirati modele koji uvelike mijenja prijašnji,koji ne koristi ENB series da bi dobio tu kvalitetu igre.Iako je tema moda takva kava je,zamisljam voznju po takvom LSu gdje svaki cas mozes zapet negdje,udarit,izvrnuti se,to je vaš cilj,ali to zna zivcirat.Ideja je dobra i unikatna,ali mislim da je previše za SA-MP.

EDIT: Kolko ja vidim samo je vegetacija drugačijih modela, sve ostalo su promijenjene teksture tako da sa modovima ili bez, ovaj server bit ce zakon i unikatan za razliku od nekih  :-[>:(
Poslednja Izmena: April 01, 2014, 00:10:02 PRE PODNE od DeadDon

Nas team nece koristit streamer za ovu mapu sto sad radimo jer smo izracunali 6300 objekata za manje od 50% popunjene mape.Mapu cemo pretvorit u IPL datoteku te je share.at kako bi svi ostali igraci mogli skinut nasu mapu i uzivat na serveru.Kako si i sam rekao koristim bolje modele i ENB series.Da koristi se,ali to ne zahtjeva neku tesku instalaciju.Evo primjer za model nekog vozila.Mi imamo linkove gdje igraci samo skinu instalaciju,stisnu install i model je instaliran.Bez crashova i lagova(testirano).Ne zahtjevamo pretjerano mucenje sa IMG tool.om i ostalim programima.Jedino sto cemo zahtjevat od igraca je da kopira svoj GTA te u tu kopiju da instalira modove,ENB series,IPL file-ove.Ako je to problem onda se moze slobodno reci da je osoba lijena da napravi bilo sta.Sto se tice voznje kroz LS.Znamo da bi bilo katastrofa vozit se po takvim mapama,zato su tu glavne ceste,autoputi koji nisu taknuti.Igraci ce moci slobodno vozit po njima.Mi opcenito zelimo pruzit igracima sto veci uzitak igranja uz bolju grafiku i 3d modele,jer sam GTA je stara igrica.Nas "upgrade" ne zahtjeva puno.Samo par klikova i posao je gotov  :D

Citat: TroloveCro poslato April 01, 2014, 00:06:29 PRE PODNE
Nas team nece koristit streamer za ovu mapu sto sad radimo jer smo izracunali 6300 objekata za manje od 50% popunjene mape.Mapu cemo pretvorit u IPL datoteku te je share.at kako bi svi ostali igraci mogli skinut nasu mapu i uzivat na serveru.

Sto se tice ovog, netko ti sigurno nece skinut, skinut ce ti cca 60-75% igraca, a ostali - trebas i na njih mislit. Bilo bi ti pametno da koristis streamer za 10-20% ovog uredenja grada, dok za ostalih 80-90% koristis IPL file (ovo govorim samo za ovo uredenje centra grada). Sto znaci da ukoliko igraci NEBI imali skinutu tu vasu mapu - jos uvijek bi iskusili barem neki odredeni dio te mape, tj. jos uvijek bi vidjeli kakva je mapa - ali u manjim kolicinama. Ovo je takoder preporucljivo za igrace sa low-end konfiguracijama. Jer kako pliva kaze, ako planiras toliko objekata - puno igraca ce imat problem (pazi - na balkanu smo, a ne u nekim razvijenim zemljama gdje 99% njih ima dobre mid->high-end konfiguracije.

S tim se apsolutno slazem i to se nadovezuje na moj gornji tekst.

@OT - dosad nisam komentirao nista oko ovog tvog projekta - pa evo da sad;

Jako mi se svidja sto ne forsiras/te hrvatski/srpski/bosanski ili koji god jezik na prostorima balkana, vec engleski. Samim time mozes znat da ces imat nekolicinu balkanaca na serveru + imas veliki potencijal da ti server pocnu posjecivat i stalno igrat stranci. Samo ne odustat, ako neces imat puno igraca - pricekat. Kad-tad ce naici neki stranci (uz neko normalno reklamiranje po samp forumu i sl.).

Generalno - ideja je super i kolko tolko unikatna. Zasto kolko tolko? Jer ima jako slicnih servera (zombie survive i ostali - ugl. igrao sam na njima pa znam). Ideja bi bila puna laksa za ostvarit u MTA - ali o tome sad necemo jer nadam se da vecina vas zna velike prednosti MTA nad SAMP-om (jedna od prednosti ona koja tebi treba - download modova in-game i automatsko postavljanje istih).

Mape su super i samo tako nastavite :). Eto to je to od mene.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Baš kao predhodni post, uvjek ima ko ce igrat' na ovakvom serveru. Mape su fascinantne. Sretno sa ovim.

Gledaj,ideja je super,ali vjeruj mi nisu ljudi lijeni negu su navikli u modernom dobu da im je sve "push to action",pa kreni se samo oko sebe,sve ti je touch screen.Da bi netko na takvom serveru mogao igrati onako kako je zamisljeno potrebno je intalirati podreÄ'ene datoteke i vrÅ¡iti izmjenu GTA fajlova na bilo koji nacin.Bit ce oni koji to hoce,ali i onih koji ne i time si vec eliminirao neki broj potencijalnih igraca.Usput budite svjesni da igraci ne igraju samo na vaÅ¡em serveru,doci ce na neki drugi server i imat ce mape s vaÅ¡eg,to im se nece svidjeti.

@DeadDon: prelistaj ostale mape,ima tu jos modela osim vegetacije.
Poslednja Izmena: April 01, 2014, 13:25:04 POSLE PODNE od קlเשค

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: קlเשà¸,, poslato April 01, 2014, 13:18:36 POSLE PODNE
Gledaj,ideja je super,ali vjeruj mi nisu ljudi lijeni negu su navikli u modernom dobu da im je sve "push to action",pa kreni se samo oko sebe,sve ti je touch screen.Da bi netko na takvom serveru mogao igrati onako kako je zamisljeno potrebno je intalirati podreÄ'ene datoteke i vrÅ¡iti izmjenu GTA fajlova na bilo koji nacin.Bit ce oni koji to hoce,ali i onih koji ne i time si vec eliminirao neki broj potencijalnih igraca.Usput budite svjesni da igraci ne igraju samo na vaÅ¡em serveru,doci ce na neki drugi server i imat ce mape s vaÅ¡eg,to im se nece svidjeti.

@DeadDon: prelistaj ostale mape,ima tu jos modela osim vegetacije.

Nisi dobro procitao.Rekao si da ce otici na drugi server i da ce im ostat nase mape.Ja sam napisao da jedino sto trazimo je da kopiraju svoj gta i da u kopiju stavljaju nase mape,modove.Sto se tice koristenja streamer-a.Streamer cu koristit za "iteme" koji ce igraci nalazit po mapi i jos neke sitne mape za server.A sto se tice "push to action".Buraz ako nekoga zanima moj server,onda ce posjetit forum,skinut mapu i uzivat na serveru.Ostali modovi nisu bitni,nego su tu samo da bi poboljsali igru.Takoder ce biti mape za losa racunala i dobra racunala.Ako netko ima lose racunalo skinut ce mapu koja nece sadrzavat 20 000 objekata vec 10 000.Znaci da ce za duplo bit smanjema mapa.ENB series,texture i ostalo nece trebat ovak i onak instalirat...