Ocene

Započeo [IF] mariomako, Jun 24, 2010, 18:01:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

JEdva sam izvuko cetri  :-X

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Ja sam 6. razred, 4.77 prosjek, četri iz pid, hrv i zem, sve ostalo 5...
    MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
    [MAP]Predsjednikova kuća
    [MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

nastoe

7. raz. = 4.0
    8. raz = 4.12
    1. raz = 3.26
    2. raz = 2.56 XD

i sad cemo vidjeti 3.

5. 4.60
    6. 4.60
    7. 3.56
    8. sad cemo vidimo

123.5.0
    4-3.1
    5-4.93
    6.4.93

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:

1.-8. - (5)
      1. srednje - 4,33

Odsutan dok ne doÄ'em.

7 Razz- 2.87

Trebao sam na popravni iz Matke al ipak mi je razrednica iz matke pa dala 2. a i meni je glazbeni 2  :D

Jedan lik iz moje skole 6 razz-2.32 prosjek XD

Citat: [ST]BMW_m3 aKa Max_Correlli poslato Jul 06, 2010, 01:30:40 PRE PODNE
      Jedan lik iz moje skole 6 razz-2.32 prosjek XD
      Jedno 2-3 lika iz mog razreda samo :D

O meni:

Mape:

A et izgleda da sam ja jedini idiot na ovom forumu pao razred :( ali sad mi se neda objasnjavat kako i zasto, samo par rijeci, Izostanci, neopravadni bjezanje iz skole i zajebancija me dovela do pada razdera, a znate kad sam shvatio da cu past? 2 tjedna prije kraja skole i neki profesori nisu mi dali da ispravljam ocjene i zato sam pao -.-'''

Citat: Kiki_Radeon poslato Jul 06, 2010, 03:59:15 PRE PODNE
        A et izgleda da sam ja jedini [cenzura] na ovom forumu pao razred :( ali sad mi se neda objasnjavat kako i zasto, samo par rijeci, Izostanci, neopravadni bjezanje iz skole i zajebancija me dovela do pada razdera, a znate kad sam shvatio da cu past? 2 tjedna prije kraja skole i neki profesori nisu mi dali da ispravljam ocjene i zato sam pao -.-'''
        Looool neznam kako si to dopustite -_- :S i u koji razred sad opet ides? ako nisi srednja skola a pao si onda stvarno sramota  ???

Citat: [SA]Chris poslato Jul 06, 2010, 07:05:53 PRE PODNE
        A et izgleda da sam ja jedini [cenzura] na ovom forumu pao razred :( ali sad mi se neda objasnjavat kako i zasto, samo par rijeci, Izostanci, neopravadni bjezanje iz skole i zajebancija me dovela do pada razdera, a znate kad sam shvatio da cu past? 2 tjedna prije kraja skole i neki profesori nisu mi dali da ispravljam ocjene i zato sam pao -.-'''
        Looool neznam kako si to dopustite -_- :S i u koji razred sad opet ides? ako nisi srednja skola a pao si onda stvarno sramota  ???

Srednja je...

Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 05, 2010, 22:48:03 POSLE PODNE
        123.5.0
        4-3.1
        5-4.93
        6.4.93

Kako si 4. tako loše a ostalo sve odlično?
        MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
        [MAP]Predsjednikova kuća
        [MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

a jedan lik od moje odelenie ima sve 2, 2.00

Citat: Mario Velickovski poslato Jul 06, 2010, 09:38:03 PRE PODNE
        Znas nekad na sampareni sam te sve razumio... a sad nista...

a fkt kako uspijete past na godinu  -.-  Vi kontate da ste kul ako stalno bježite, dobijate jedinice i tako to ?  Možda i budeÅ¡ kul meÄ'u tom rajom koju boli *urac za tebe, ali zato oni idu dalje, a ti ostajeÅ¡ sa mlaÄ'om generacijom i ode ti godina života bezveze  (;

Citat: Mario Velickovski poslato Jul 06, 2010, 09:38:03 PRE PODNE

Htio si reći da neko iz tvog odjeljenja ima sve dvice, 2,0 prosjek ili Å¡ta ?  xD  Stvarno te nekad teÅ¡ko skontati.
        Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
        ..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

haha nisi,i ja sam isto pao razred,zato sto smo bezali sa casova,dobijali jedinice,peglali se,pusili(al nisu nas provalili)...jbg takav je zivot :D 8)