MidoStreamer Pomoc

Započeo TheMonk, Jun 24, 2010, 17:23:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dajte ljudi pomagajte,ne razumem kako da stavim MidoStream?Napravim dobru mapu preko MTA i stavim u pawno i kad udjem u igru pola objekta ima,pola nema.Pa sam cuo za taj MidoStreamer da on omogucava vise obekta.Tako da ako mozete da mi date link i TUT kako da ga stavim.Samo nemojte ono "Djurine kucne carolije" xD jer ne rezumem nista.

Naso sam ga i ja al ne znam da ga stavim,al treba samo da se stavi ovo:

- new <streamer>  (na pocetku u GM-u)

- streamer.inc (u pawno>include)

- plygins (u direktorijum servera)

Ja sam sve to uradio,ali kad idem compile pokaze mi ovo:

C:\DOCUME~1\monk\Desktop\THEGOD~1\GAMEMO~1\GTARP.pwn(8) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Poslednja Izmena: Jun 24, 2010, 23:00:54 POSLE PODNE od MoNk95

Citat: MoNk95 poslato Jun 24, 2010, 22:38:17 POSLE PODNE
Auu brate ??? naravno da sam trazio i nasao,ali nista ne razumem :-X .
Samo mi treba link nekog dobrog i mali TUT i bio bi mnogo zahvalan,a to ako ne znas nemoj ni da odgovaras molim te.
oprosti brate nisan se tako htio izraziti nego su mi neki momci poceli dizati zivce sta njima neko drugi treba traziti oprosti

#define STREAMER_TYPE_OBJECT (0)
#define STREAMER_TYPE_PICKUP (1)
#define STREAMER_TYPE_CP (2)
#define STREAMER_TYPE_RACE_CP (3)
#define STREAMER_TYPE_MAP_ICON (4)
#define STREAMER_TYPE_3D_TEXT_LABEL (5)
#define STREAMER_TYPE_AREA (6)

enum
{
E_STREAMER_ATTACHED_PLAYER,
E_STREAMER_ATTACHED_VEHICLE,
E_STREAMER_COLOR,
E_STREAMER_DISTANCE,
E_STREAMER_DRAW_DISTANCE,
E_STREAMER_EXTRA_ID,
E_STREAMER_INTERIOR_ID,
E_STREAMER_MARKER_TYPE,
E_STREAMER_MAX_X,
E_STREAMER_MAX_Y,
E_STREAMER_MAX_Z,
E_STREAMER_MIN_X,
E_STREAMER_MIN_Y,
E_STREAMER_MIN_Z,
E_STREAMER_MODEL_ID,
E_STREAMER_NEXT_X,
E_STREAMER_NEXT_Y,
E_STREAMER_NEXT_Z,
E_STREAMER_PLAYER_ID,
E_STREAMER_R_X,
E_STREAMER_R_Y,
E_STREAMER_R_Z,
E_STREAMER_SIZE,
E_STREAMER_TEST_LOS,
E_STREAMER_TYPE,
E_STREAMER_WORLD_ID,
E_STREAMER_X,
E_STREAMER_Y,
E_STREAMER_Z
}

#include <streamer>
CitatIf you are running Windows, you must install the Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 or higher.
znaci ako imas windows server trebas skinuti  microsoft.net framework 3.5 SPI

tako sam ja skuzio ovde http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=127905.0
Sorry MoNk95[/size][/b][/color]

Ma ok prihvatam izvinjenje ;)
Luka P. uradio sam kako si mi rekao ali pojavi mi se sad ovo: :'(

C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(268) : error 017: undefined symbol "IsPlayerNPC"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(292) : error 017: undefined symbol "IsPlayerNPC"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(428) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(429) : error 017: undefined symbol "CreatePlayer3DTextLabel"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(431) : error 017: undefined symbol "DeletePlayer3DTextLabel"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(449) : error 017: undefined symbol "UpdatePlayer3DTextLabelText"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

Mrzi me da idem ali bi sad otisao na "brankov most" da skocim malo u dunav da crknem nego sto cu da se nerviram oko ovog sranja,imam dosta objekta ali mi svi nestaju :'( :'( :'(
Poslednja Izmena: Jun 25, 2010, 00:49:00 PRE PODNE od MoNk95

Pa meni i jeste 0.3 verzija xD ,mozda mi treba neki include ili tako nesto... :'(

@ monk napravi kako ti je covjek rekao
Citat: Luka P. poslato Jun 25, 2010, 00:52:23 PRE PODNE
Citat: MoNk95 poslato Jun 25, 2010, 00:41:47 PRE PODNE
Ma ok prihvatam izvinjenje ;)
Luka P. uradio sam kako si mi rekao ali pojavi mi se sad ovo: :'(

C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(268) : error 017: undefined symbol "IsPlayerNPC"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(292) : error 017: undefined symbol "IsPlayerNPC"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(428) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(429) : error 017: undefined symbol "CreatePlayer3DTextLabel"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(431) : error 017: undefined symbol "DeletePlayer3DTextLabel"
C:\Documents and Settings\monk\Desktop\The GodFather LS & SF\pawno\include\streamer.inc(449) : error 017: undefined symbol "UpdatePlayer3DTextLabelText"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

Mrzi me da idem ali bi sad otisao na "brankov most" da skocim malo u dunav da crknem nego sto cu da se nerviram oko ovog sranja,imam dosta objekta ali mi svi nestaju :'( :'( :'(

XDD nisu ti definirane 3D Text Label funkcije sto bi znacilo da nemas 0.3 verziju samp servera
moras konvertat iz 0.2 u 0.3 www.sa-mp.com/download
uradi tako jer je imeni to bilo ..

aaaaa u pravu si,to je bio problem,trebo sam da skinem R8 verziju a bila mi je R4 xD sad je sve ok,hvala vam

LOCK
Poslednja Izmena: Jun 25, 2010, 03:15:12 PRE PODNE od MoNk95

NECE ???

Evo pogledaj ovo:
http://yfrog.com/j349297097p
Poslednja Izmena: Jun 25, 2010, 13:44:05 POSLE PODNE od MoNk95

jel neko pls moze postavit taj streamer plugin jer sa-mp.com neradi neko im je pokusao hackovat stranicu...

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

kako da objekte ubacujem u ovaj streamer jel ima neka komanda kao u midostream-a "createstreamobject" ili nesto tako??
Poslednja Izmena: Jun 26, 2010, 17:41:15 POSLE PODNE od [BP] Haris ba! ^^

[BP] HeLoX ba! ^^

a jel ima neka stranica za konvertovanje mapa za taj streamer?

[BP] HeLoX ba! ^^

Citat: Luka P. poslato Jun 25, 2010, 11:10:12 PRE PODNE
Nisi locko  :D

Ne zaboravi da sada moras koristit
CreateDynamicObject umjesto CreateObject

Imas tu konverter koji podrzava Incognitov plugin
www.convertffs.com/beta
sta spamas kada je moamk to napisao :S
Citat: [BP] Haris ba! ^^ poslato Jun 26, 2010, 21:59:58 POSLE PODNE
a jel ima neka stranica za konvertovanje mapa za taj streamer?

srry fkt nisam vidio da je napisao... :S

[BP] HeLoX ba! ^^