Errors

Započeo Lumpri77, Jun 24, 2010, 12:17:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E:\Luka\SA_MP\Luka_server\gamemodes\lumpri.pwn(21) : fatal error 100: cannot read from file: "a_angles"
E:\Luka\SA_MP\Luka_server\gamemodes\lumpri.pwn(25) : fatal error 100: cannot read from file: "sscanf2"
E:\Luka\SA_MP\Luka_server\gamemodes\lumpri.pwn(35) : fatal error 100: cannot read from file: "MapIconStreamer"
E:\Luka\SA_MP\ILuka_server\gamemodes\lumpri.pwn(37) : fatal error 100: cannot read from file: "foreach"

kako to sredit pls pomoč

HAHAAHAH Koja gramatika, piÅ¡e se pomoć.  (A)  I, kada ti kaže cannot read from files, znaći da ih nemaÅ¡ u Pawno / include . MoraÅ¡ skinuti te fajlove sa neta i ubaciti ih u Pawno / Include .
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

jesio dodato te fajlove u includeove od pwna??
-->CBS<-- New Balkan RP

Citat: Scott poslato Jun 24, 2010, 12:20:17 POSLE PODNE
jesio dodato te fajlove u includeove od pwna??

jesam ima ih tamo al opet ne radi

edit ima ih u pawno include i u samo include
Poslednja Izmena: Jun 24, 2010, 12:28:53 POSLE PODNE od Lumpri77

ako imas te include mora ti raditi :S

Citat: aleluja poslato Jun 24, 2010, 12:35:05 POSLE PODNE
to je i mene znalo zezat...ovako slusaj me odi u pwno folder,i tamo pokreni pawno.exe i nemoj nista novo otvarat nego pricekaj 5-6 sec i ugasi ga,i onda odi otvoriti svoj gamemod i probaj compile.
-->CBS<-- New Balkan RP

Citat: Scott poslato Jun 24, 2010, 12:43:57 POSLE PODNE
to je i mene znalo zezat...ovako slusaj me odi u pwno folder,i tamo pokreni pawno.exe i nemoj nista novo otvarat nego pricekaj 5-6 sec i ugasi ga,i onda odi otvoriti svoj gamemod i probaj compile.
ako to ne bude radilo onda skini NAJNOVIJE INCLUDE naj novije ne zaboravi a ne one stare xD ako ti ne bude radilo sta ti je rekao @Scott ..

includeove skines na Klikni me njezno  tj. skini cjeli server pa samo includove kopiraj ;)
Poslednja Izmena: Jun 24, 2010, 13:10:27 POSLE PODNE od Scott
-->CBS<-- New Balkan RP

samo skini i otovori nemoras extractat nemo samo otvori vidi i kopiraj include i to e to
bar sam ja tako sebi naopravi na serveru .. D:

vidi stvarno radi HVALAAAAAAAa

hehe ma nema problema lumpri ipak smo mi tu svi da jedan drugome pomazemo .. :D :)

Citat: Lumpri77 poslato Jun 24, 2010, 13:51:01 POSLE PODNE

vidi stvarno radi HVALAAAAAAAa
aj drago mi je da smo ti pomogli ;) ... to je inace mene uvjek zezalo dok nisam skuzio caku =)
-->CBS<-- New Balkan RP