Pomoc oko kucnog vozila!

Započeo Scott, Jun 24, 2010, 12:08:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znaci radim kuce prema [TUT-u]---> http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77.0  ...I kuca mi se prikazuje, pickup,sve radi perfektno osim  problema sa housecarom ,ugl. housecar stoji ispred kuce ali ga nemogu vozit a jednostavno neznam u cemu je porblem. Pokusavao sam ga otkljucat i kad je otkljucan opet nemrem uci u njega(Ponkead mogu al kad udem odmah i izadem).. Pa jel netko zna u cemu je problem????
-->CBS<-- New Balkan RP

pogledaj ID-ove vozila u skripti. mozda je ID tog vozila stavljen npr za policijsko vozilo ili ambulantno vozilo. trezi pod public isacopcar. pa malo pogledaj ispod i iznad.

ehh..da mjesaju se..tnx..ali sta da sad napravim??
-->CBS<-- New Balkan RP

pa stavi to sve na broj nula. publc isacopcar carid 0 tako za sve. i za ambulantna vozila i sva moguca vozila

Citat: filip_pnv poslato Jun 24, 2010, 12:45:30 POSLE PODNE
pa stavi to sve na broj nula. publc isacopcar carid 0 tako za sve. i za ambulantna vozila i sva moguca vozila
nema logike onda,onda ce te aute svi moci vozit :/
-->CBS<-- New Balkan RP

da znam. ali kad si napravis sva vozila kako zelis da budu, onda kasnije si stavlja policijsko vozilo je od ovog ID do ovog, vozilo za bandu je od ovog ID do ovog, i tako redom. kuzis?!

kuzim,ali sam posao vise.Skuzio sam sta mene zeza,id auta i kuce mi se ne podudaraju xD
-->CBS<-- New Balkan RP

Citat: filip_pnv poslato Jun 24, 2010, 13:00:55 POSLE PODNE
kako mislis na podudaraju??

svaku kucu kada napravi mora da napravi i auto za nju e sad npr ako se ne podudaraju ima housecar ali je kod druge kuce ili je u necijoj bazi
Poslednja Izmena: Jun 24, 2010, 13:03:09 POSLE PODNE od Hummer^

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

zato jer nisi za taj housecar promjenio kooridnate.

Citat: filip_pnv poslato Jun 24, 2010, 13:04:42 POSLE PODNE
zato jer nisi za taj housecar promjenio kooridnate.

pa nisam ja nego on :D

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

ma to je bug...radim edit od eRP gm i skuzio sam da housecar spawna ima 34 a kuca ima 33 i sad moram nac tu rupu xD
-->CBS<-- New Balkan RP

pa trazi ako trebas pomoc opep ovdje posatja mi smo tu svi mi xD ;) :) :D ;D

Citat: aleluja poslato Jun 24, 2010, 13:12:16 POSLE PODNE
pa trazi ako trebas pomoc opep ovdje posatja mi smo tu svi mi xD ;) :) :D ;D
hehe naravno da ocu ;) ;) :D :D :D
-->CBS<-- New Balkan RP