[pomoc] brisanje nove objekte

Započeo El Toni, Mart 11, 2014, 00:09:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: SC
Detaljan opis problema: e ovako nisam ja stavio a i neam poima kako se stavat novi objekte na server..imam jedan mod koi sam ga skinu od ovaj forum i ima previse novi objekta kako da ih obrisem sve i da vratim stare kako to ide?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Citat: Blaeks poslato Mart 11, 2014, 00:17:23 PRE PODNE
sta ? zelis da obrises sve objekte ?
da one nove objekte (3d objekte ) kako se jos zove mozda ih ima 20 (Nove zgrade kuce itn..) i mnogo laga od njih ...

aha, pa lako, nadjes ih i obrises ih, pocnes traziti sa CreateDynamicObject ili CreateObject

brate znaci ove objekte sta se brisaju pa stavaju nove evo sliku tu na ovo mesto stoi alahambra a sad vidi http://zaslike.com/files/8iugdi9dawr161bga16.png

aaaa, nadji pod onplayerconnect RemoveBuildingForPlayer, dok ti uspes da mi objasnis

Citat: Blaeks poslato Mart 11, 2014, 01:31:50 PRE PODNE
aaaa, nadji pod onplayerconnect RemoveBuildingForPlayer, dok ti uspes da mi objasnis
da obrisem to a jel stari objekte dodze ili trebam da ih stavam poseno? :D

Citat: Blaeks poslato Mart 11, 2014, 01:46:44 PRE PODNE
vrate se sami :)
e obrisao sam ih RemovaBuildingForPlayer sad su se vratili stari objekte ali novi jos se tu jos postoe ? http://zaslike.com/files/aki2hwq93tcne262qfj6.png  :o

pa zato sto ih nisi obrisao, rekao sam ti

Citat: Blaeks poslato Mart 11, 2014, 02:02:13 PRE PODNE
pa zato sto ih nisi obrisao, rekao sam ti
brate sve sto je bilo pod RemovaBuildingForPlayer je obrissano sad one staro objekte su se vratili ali oni koi sum bili nove objekte (3d objekte kako se zove) su tu sad i te i te su tu objekte... razumes? kako one nove sta su bile da ih obrisem hocu SanAndreas mapa bez nove objekte

nadjes ih pod ongamemodeinit i obrises ih

ovde ide lock, pozali se u novoj temi ili meni na pm ako budes imao problema