[Pomoc] Biznis System

Započeo [JV:RP] Milos, Mart 06, 2014, 21:06:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime skripte: FC-RP
Opis prpblema: Pa evo moje kreiranje biznisa znaci udjem na /rcon login pass /rcon loadfs i krene da kreira i trazi mi pass to je prvi problem da trazi pass kad ga kreiram
Drugi problem je za 20 sec mi padne server zbog te filterskriopte kreiranje biznisa ne znam kako da ispravim to i ako budete mogli da rijesite prbolbem ako nije pborem usput ako moze da mi stavite na v1.0 verizju mozda je to toga problem

http://pastebin.com/ySDP5pG3 evo

#define MAX_PLAYERS
postavi max broj igraca vidi mozda imas taj broj u gm i isti tu postavi, kreiraj foldere u scriptfiles.

Ne jer ne stignem da napravim necu da mi pada server

Kao prvo to sto ti trazi password opet, ak oti trazi ono kao da se logujes opet na server to je zato sto mjesa dialoge u Filterskripti toj dialogid je isti kao i u gamemode za login a drugo sto server padne je zato sto ne moze da kreira file...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Potrebni su  ti foldere
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Pise ti u skriptu
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Citat: [FC] Ricardo_Falcone poslato Mart 09, 2014, 01:00:32 PRE PODNE
kakav folder?
logicno kakav folder, negde se moraju sacuvati informacije da bi se kasnije iscitavale

a to, evo u scriptfile BusinessFile a probao sam i Business i opet nece sta je problem ne znam

Napravi PPC_Business folder

Vidiš da ti piše u #define

#define BusinessFile "PPC_Business/Business%i.ini"
#define BusinessTimeFile "PPC_Business/BusinessTime.ini"

Ne mogu da verujem ja sam corav ahahha radi brate hvala ti ali sa mi je ovo trazi mi pass a kucao sam /rcon loadfs??

pa prvo ides /rcon login "rcon pass"  (bez navodnika)

onda /rcon loadfs "Ime FS-a" (bez navodnika)

ili jednostavno otvoris server.cfg i kod linije Filterscripts dodas ime te filterkripte

My Bike KTM 450 SXF 2008

ok ocitao sam ali opet mi trazi pass za login