[GM] Balkan City | Gamemode od 0 ! by ERMIN NUHANOVIĆ

Započeo Nuhanović, Mart 03, 2014, 14:35:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv skripte: Balkan City.
Izvorna skripta: IG.
Urednik/ci skripte: Alan(Ermin Nuhanovic) Mickey(Melvis Beširević).
Autor skripte (ovo polje popunit samo ako ste skriptu radili od 0): Raplay.
Vrsta skripte: RP.
Jedinstvenosti skripte(unikatne ideje): Login/Registracija i uglavnom sve, mod je radjen skroz unikatno, pogotovo koristi se mailer.inc pri registraciji ili izmjene oko postavki korisničkog računa dolazi poruka na mail koji ste postavili pri registraciji.
Jezik skripte: Bosanski/Hrvatski/Srbski.
Sistemi skripte: COS,MOS,BI, REG/LOG.
Potrebni dodaci da bi skripta radila (plugins / includes): Sve ima u modu.
Server na kojem je skripta korištena: Nigdje.
Zasluge:
Dodatan opis: Mod je uradjen prije nekih 1/2 mjeseca, ali je zapuštan i neradimo više na njemu, meni ne treba, pažnja, ima bug na loginu, i ima bug kada se kupuje /v2 samo popravite dijalog, mod je uradjen unikatno 20/30% po meni. Meni se nije radilo to više, ako vam se da popravite, mod je dobar za početnike.
Slike / video:

Download link:
Mediafire
Sendspace

Znam ovaj mod ali nije skroz uradjen nema ni komande /ubaci,/izbaci,/sviclanov,kada kucaš komadne ništa ne izbaci skroz loše.. Ali zbog register 8/10

Citat: RoleX :) poslato Mart 03, 2014, 15:19:11 POSLE PODNE
Znam ovaj mod ali nije skroz uradjen nema ni komande /ubaci,/izbaci,/sviclanov,kada kucaš komadne ništa ne izbaci skroz loše.. Ali zbog register 8/10

Neznaš ovaj mod je je prvi put izbačen, a ako nisi čitao to nije moj problem, ja ne radim odma system organizacija nego radim ono naj bitnije, mod je uradjen 20-30% i normalno da je ono osnovno sam tu, COS,MOS,BI,ADMIN SYS..

Citat: Alan poslato Mart 03, 2014, 15:32:06 POSLE PODNE
Citat: RoleX :) poslato Mart 03, 2014, 15:19:11 POSLE PODNE

Neznaš ovaj mod je je prvi put izbačen, a ako nisi čitao to nije moj problem, ja ne radim odma system organizacija nego radim ono naj bitnije, mod je uradjen 20-30% i normalno da je ono osnovno sam tu, COS,MOS,BI,ADMIN SYS..
Momak slusaj me ovde nisi nista ti uradio ?! kontas nemoj nas bolan praviti budalom,kako te nije stid ba!
Ti pravio,nisi uopšte ja ovaj mod imam prije nego što si objavio i smijem se hah.
https://www.facebook.com/Modovi.Filterskripte.Mape.Ostalo?fref=ts
ÄŒitaj post unikatni mod uraÄ'en od 0.
Ali ne valja se hvaliti preko tuÄ'ih leÄ'a sine!
Eh jebi ga,mogao sam i ja uzeti ovaj mod objaviti i reči " Ovo je moj mod,unikatan ja radio! "
Pa mogao si makar promjeniti download ili naziv moda nešto tako kontaš me haha??
Poslednja Izmena: Mart 03, 2014, 17:57:39 POSLE PODNE od RoleX :)

Citat: .ılllı.[RCG]Boca A.k.A Bocilinjo.ılllı. poslato Mart 03, 2014, 18:01:19 POSLE PODNE
kad mi kaze mod od 0 prosto mi se kenja....
Ma evo i ja se sada smijem,ja ovaj mod imam,prije nego Å¡to je ovdje stavio cc.
Pa mogao je makar promjeniti ime moda ili nešto tako ili download..

Boga vam jebem retardiranog to je moja stranica i objavio sam ga na stranici, mod jest od 0 radjen, neke stvari su kopirane a neke ne -.-

Citat: Alan poslato Mart 03, 2014, 19:51:58 POSLE PODNE
Boga vam jebem retardiranog to je moja stranica i objavio sam ga na stranici, mod jest od 0 radjen, neke stvari su kopirane a neke ne -.-
Kad naucis da se ponasas vrati se