[POMOC] Id ovi

Započeo _-Sonny-_, Februar 27, 2014, 15:48:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GH RP
Detaljan opis problema:Kad dodjem do neke kuce pise kupikucu ja to ukucam komanda neradi a pokusam /createhouse i sve uradim ali pise da je maksimalno ima idova mene zanima kako te idove unistiti i onda da ja mogu koristiti komandu /createhouse

Blaeks

*

Madmen

jao nerazumem se dobro to je filetrscritpta /createhouse mene zanima kako da obrisem id kuca da mogu praviti nove

Blaeks

*

Madmen

pa covece moras da mi posaljes komandu, zato sto komanda blokira to

pa mozes mi reci gde je ta komanda sta da ukucam

Blaeks

*

Madmen

pa /createhouse, rekao si da se tako zove komanda

evo da se nadovezem na bleaksa znaci da bi kreirano kucu za koju nije potrebno pozivat id potrebno je da se kreira stock koji sam prepoznaje i pravi sledeci id i naravno u komandi se dodaje varijabla kojom se poziva taj stock.
69

Citat: [UG]C++ poslato Februar 27, 2014, 16:55:22 POSLE PODNE
evo da se nadovezem na bleaksa znaci da bi kreirano kucu za koju nije potrebno pozivat id potrebno je da se kreira stock koji sam prepoznaje i pravi sledeci id i naravno u komandi se dodaje varijabla kojom se poziva taj stock.

Haha :) Lik nezna praktički komandu poslat, nezna vjerojatno što je stock..

Pošalji komandu / dio koda koji te muci, reci točno šta trebaš i onda ti možemo pomoći, a ovdje spominješ prvo /createhouse, pa neku filterskriptu (pretpostavljam da je sistem kuca filterskripta) pa kazes da kucaš kupikucu?? Nema smisla.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.