[Predstavljanje] matosek123

Započeo matosek123, Februar 25, 2014, 15:52:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Renato Matoša
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Živim u jednom mjestu, nedaleko od ÄŒakovca (to je u MeÄ'imurju, Hrvatskoj za one koji neznaju).
Koliko imate godina: Imam 18 godina.
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Igrao sam na nekim od serverima, i pričalo se za taj forum, reko ajde da pogledma šta je. I eto me ovdje.
VaÅ¡e misljenje o forumu:  Forum je dobro ureÄ'en, dobra je administracija, cak sam i moderator jednog PDF-a, takoÄ'er puno puta ima i zanimljivih tema.
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): CroHerze
Koliko dugo igrate SA:MP: Igram od 2010, znači 4 godine već sad.
Da li Skriptate ili Mapate: Nijedno. Pokušavao sam skriptati, ali sam shvatio da to nije za mene, dok se u mapanju nisam ni okušao. Nikad mi nije išla umjetnost :)

NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Pa znači, ime mi je Renato, prezime MatoÅ¡a. Imam 18 godina. ZavrÅ¡avam 3. razred srednje Å¡kole, za smjer: vozac motornog vozila. To zanimanje me vuce od malih nogu. Jos u osnovnoj skoli, vozio sam traktor doma i po njivi (vecina vas predpostavljam da je isto), i tako je pocelo to, zanimanje o motorima, pa konjske snage.. i eto tako sam se nasao u tom zanimanju. Vidim na forumu da imam par kolega, koji takoÄ'er imaju ili pohaÄ'aju isto zanimanje, pa ih ovim pute pozdravljam. Nedavno sam polozio vozacki, ali nazalost jos je nemam u rukama. Uglavnom, zavrsetkom srednje skole, kanim polozit vozacki za prikolicu (E kategorija, ako vam je tako lakse). TakoÄ'er, imam položen ispit za zavanje "Vatrogasac" te sam u mjesnom DVD-u vozač. Planiram se nakon zavrÅ¡etka srednje Å¡kole, obrazovati za profesionalnog Vatrogasca, te se zaposliti ako Bog da u JVP ÄŒakovec. Ali sve u svoje vrijeme. Eto To bi bilo ukratko od mene.

Pozdrav svima! :-*
Vatrogasac - Vozač

Where You go out, firefighters goes in

Kolega moj,ja sam Tehnicar Drumskog Saobracaja :D .

Heh, kolega  :D Drago mi je sto si se javio
Poslednja Izmena: Februar 25, 2014, 16:19:20 POSLE PODNE od matosek123
Vatrogasac - Vozač

Dobrodosao. Ostani dugo i uzivaj!
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat'Navik on živi, ki zgine pošteno!' .

Daj dopelaj malo krumpira  :D  :D .
Zezam se. Sretno ;)

-Dobro dosao na forum, bice mi zadovoljstvo da se druzimo i saradjujemo..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: DeadDon poslato Mart 05, 2014, 23:08:21 POSLE PODNE
Citat'Navik on živi, ki zgine pošteno!' .

Daj dopelaj malo krumpira  :D  :D .
Zezam se. Sretno ;)

Haha, to se obrati onima iz Belice.. Nisam iz tog kraja. :) Hvala.
Vatrogasac - Vozač

JVP ČK ti trenutno otpušta a ne zapošljuje nove vatrogasce 8), tako da šta se tiče tog piši kući propalo..

Dobrodošao :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

javi se meni u PP :) Imam nešto više informacija pa budem ti rekao ako te zanima.
Vatrogasac - Vozač