[SAVJET] Osnova, baza za moju FS.

Započeo needer, Februar 21, 2014, 21:16:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Trebam savjet kako samo započeti.
Detaljan opis savjeta: Dole.
Komentar:

Ovako trebam nekoga ko je iskusan da mi pomogne nešto, naime riječ je o tome što želim nešto naskriptati nešto što niko do sada nije.
Uglavnom skripta bi bila ovakva, ima neki string ingame koji se postavlja komandom ig, onda igrač bira da li je taj string tačan ili ne, onda onaj ko je postavio string ide ig i ide npr postavi odgovor i onda ako je igrač odgovorio tačno tj odg je tačan dobija nešto.
Nadam se da je neko shvatio, ako nije neka piše dole objasnit ću, molio bi iskusnije likove.

ako sam svatio postavljas uvjet to jest upit svim igracima na kojeg oni odgovaraju sa pozitivnim ili negativnim odgovorom?
69

Postavljam string, oni mogu birati izmeÄ'u jedne, druge, treće opcije upisivajući /komanda pa 1 ili 2 ili 3 a zatim kada taj ko je postavio string npr /odgovor 1 i svako onda ima komandu npr /provjeri i prikaže se tačan i odg i da li je pogodio.

sve komande će biti na engleskom.

Ko može pomoći neka se javi, molim vas.

Citat: needer poslato Februar 21, 2014, 23:18:35 POSLE PODNE
Ko može pomoći neka se javi, molim vas.
A ti hoces kviz napravit,pa trebas komandu recimo:
Citat/pitanje Sta je nastalo prije,kokos ili jaje?|Kokos|Jaje

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Trebam tačno ovo i ko mi napravi dobija nagradu veliku zaista.

JA postavljam pitanje putem neke komande nebitno koja je eto stavite /set i onda mi izbaci dialog i upišem šta želim, onda mi otvori drugi dialog i upišem neki odgovor pa onda treći upišem neki drugi opet odgovor.

ONDA igrač kada kuca npr /view otvori mu se dialog i poÅ¡to smo unjeli samo jednu tu liniju dobit će jedan izbor i kada klikne na to bira izmeÄ'u ta 2 odgovore.

Trebaju se snimati u ini i postavljena pitanja i šta je igrač odabrao.

KADA se zavrÅ¡i neko odreÄ'eno vrijeme, onaj ko je postavio postavlja odgovor npr /setanswer i onda igrač može /check i ako je pogodio odgovor da mu izaÄ'e da je pogodio, ako ne da izbaci da nije dobio.
ZA /setanswer omogućite da se može staviti za više pitanja, kontate, u ovom gore slučaju je samo jedan odgovor ali kada bude više da ukuca /setanswer i odabere npr treće i onda upiše odgovor.

KO OVO NAPRAVI DOBIJA ÄŒAK I PARE.

Znam ja da cim budes poceo da postujes pravila, dobices odgovor od mene :)