Balkan Vision RPG/DM - Opis Servera [www.balkan-vision.com]

Započeo Alme Trance, Februar 10, 2014, 11:01:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

   
     
 
     
   
Balkan Vision RPG / DM
    Administracija: Domy Cruz & Scotch Danniels
    Server IP: 185.4.149.12:7786
    Forum link: www.balkan-vision.com
    Facebook stranica: https://www.facebook.com/balkanvisioncommunity
    Youtube kanal: http://www.youtube.com/user/balkanvisionrpgdm
    Server otvaranje: 08.02.2014
   
     
   
Pozdrav dragi igraèi/ce SA:MP-a s ponosom vam predstavljamo stari server Balkan Vision. Balkan Vision je RPG/DM server koji je poceo sa radom 20.05.2013. godine. Server su osnovali Domy Cruz  i Loza . Na modu se radilo oko 4 mjeseca s ciljom da uradimo sto unikatniji i bolji server od ostalih nakon sto smo i uspjeli. Posjetite nas i dovedite prijatelje. U nastavku mozete procitati nas opis i vidjeti neke slike sa servera. Nadam se da æe vam se svidjeti opis jer je u njega uloženo jako puno truda i vremena.
   
     
   
Kada uðete na naš server prvo što morate uèiniti je prihavtiti pravila servera kako bi nastavili sa registracijom, nekon što ste pritisnuli "Prihvati" otvorit ce vam se novi dialog u koj morate upisati vaš spol, te nakon što ste to uèinili jos vam samo preostaje da upišete vašu lozinku i registracija je završena.
     
   
Slike register systema:
   
   
     
   
     
   
Za sada na serveru postoje 7 poslova sa raznim moguènostima. Maksimalni skill na svakom poslu je 500, skill se poveæava vožnjom ruta, 1 ruta 1 skill. Sa veæim skillom poveèava vam se plaèa te imate više moguènosti.
     
   
MEHANIÈAR
   
Kao mehanièar imate moguènost popravljanja, bojanja, ali i tunanja vozila drugih igraèa što vam omoguæuje dodatni profit. Zadatak mehanièara je da doveze djelove na odreðeno mjesto.
     
    Mehanièar komande:
     
    -/sell [nitro/fix/fill/hydraulic] -/quitjob
     
   
Slike mehanièar baze:
     
   
ZAÅ TITAR
   
Kao zaštitar imate moguènost prodavanja pancirke, palice, štapa, boksera i pistola drugim igraèima što vam omoguèuje dodatni profit. Takoðer u zaštitar bazi imate moguènost uzimanja pancirke, æim vam je veæi skill dobivate vise pancirke. Zadatak zaštitara je da dostaviti novac svim bankama na serveru.
     
    ZaÅ¡titar komande:
     
    -/sell [bat/boxer/katana/pistol/armour] -/quitjob
     
   
Slike zaštitar baze:
   
   
     
   
GRAÐEVINAR
   
Kao graðevinar imate moguænost prevoženja materijala i cementa. Posao je vrlo unosan ali su i rute malo duðe.
     
    Graðevinar komande:
     
    -/quitjob
     
   
Slike dostavljaè baze:
   
   
     
   
BOLNIÈAR
   
Kao bolnièar imate moguènost prodavanja adrenalina i zdravlja drugim igraèima što vam omoguèuje dodatni profit. Zadatak bolnièara je da dostavi ljiekove na odreðeno mjesto.
     
    Bolnièar komande:
     
    -/sell [heal/adrenalin] -/quitjob
     
   
Slike bolnièar baze:
   
     
   
ODVJETNIK
   
Kao odvjetnik imate moguènost smanjivanja zatvorske kazne drugim igraèima što je ujedno i zadatak odvjetnika. Ukoliko ste u zatvoru možete pozvati odvjetnika sa komandom /pozovi da vam smanji zatvorsku kaznu.
     
    Odvjetnik komande:
     
    -/sell [reducion] -/quitjob
     
   
Slike odvjetnik baze:
   
     
   
VOZAÈ BUSA
   
Kao vozaè busa trenutno nemate moguènost prodavanja usloga drugim igraèima. Zadatak vozaèa busa je da prevozi putnike do odreðenih CP-ova, igraè zaposlen kao vozaè busa moze birati izmeðu dvije vrste ruta.
     
    Vozaè busa komande:
     
    -/quitjob
     
   
Slike bus baze:
   
   

KAMIONDŽIJA
   
Kao vozaè busa trenutno nemate moguènost prodavanja usloga drugim igraèima. Zadatak vozaèa busa je da prevozi putnike do odreðenih CP-ova, igraè zaposlen kao vozaè busa moze birati izmeðu dvije vrste ruta.
     
    Kamiondžija komande:
     
    -/quitjob
     
   
Slike kamiondžija baze:
   
   

KOSAÆ TRAVE
   
Kao vozaè busa trenutno nemate moguènost prodavanja usloga drugim igraèima. Zadatak vozaèa busa je da prevozi putnike do odreðenih CP-ova, igraè zaposlen kao vozaè busa moze birati izmeðu dvije vrste ruta.
     
    Kosaè komande:
     
    -/quitjob
     
   
Slike kosaè baze:
   
   
     
   
     
   
Na serveru postoji 6 organizacija od kojih su 2 bande, 2 mafije, 1 legalna i jedna ilegalna organizacija.
     
   
L.S. POLICE DEPARTMENT
   
     
   
Ova organizacija zadužena je za red i mir na serveru. Posao ove organizacije je da hapsi igraèe koji rade nered na serveru. Lideri i podlideri ove organizacije imaju pravo raditi racije na dok i druge organizacije.
     
   
Slike LSPD baze:
   
   
     
   
YAKUZA MAFIA
   
     
   
Yakuza Mafia je Japanska mafia koja je igrom sluèaja dospjela u Los Santos te se tamo odluæila obnoviti i zapoèeti s poslom. Naime, Yakuza Mafia je u Japanu sreðena od strane policije te su odbjegle Yakuze dosle u Los Santos i tamo obnovile Mafiu. Uglavnom se bave prostitucijom i bijelim robljem. Èlanovi Mafije se mogu prepoznati po izrazajno istetoviranim tijelima. Vješti su u borilaèkim vještinama te ih se èesto može vidjeti na motorima. Sjedište im je u samom središtu grada.
     
   
Slike YM baze:
   
   
     
   
LA COSA NOSTRA
   
     
   
La Cosa Nostra je Sicilijanska mafija koja je u Los Santos došla u potrazi za novim terenom odnosno došla je proširiti posao. Iako se LCN bavi poslovima kakvima se bavi, a to je: reketarenje, prostitucija, bijelo roblje, a kasnije i droga, oni i dalje drze do svoga ugleda, imaju ljude na visokim pozicijama u vladi, policiji pa su vrlo dobro zastiæeni. LCN je obitelj te je mafija uvijek bila u rukama obitelji Corleone. Naravno vrlo su bogati pa imaju sjedište na odliènom položaju i imaju odliæna vozila. Smatra se jednom od najjaèih mafija na svijetu.
     
   
Slike LCN baze:
   
   
     
   
BALLAS GANG FAMILY
   
     
   
Ballas Gang Family je ulièna banda Los Santosa. Možete ih zamijetiti kako na ulicama dilaju drogu i oružije. Èlanove BGF-a možete lako prepoznati po ljubièastim bojama.
     
   
Slike BGF baze:
   
   
     
   
GROVE STREET FAMILY
   
     
   
Grove Street Family je još jedan ulièna banda Los Santosa. Bave se dilanjem droge i oružja te su èesto zbog toga napadani od policije. Drže se kao obitelj te je uprava bande obiteljska. Možete ih prepoznati po zelenim bojama.
     
   
Slike GSF baze:
   
   

VARRIOS LOS AZTECAS
   
     
   
Varrios Los Aztecas je još jedan ulièna banda Los Santosa. Bave se dilanjem droge i oružja te su èesto zbog toga napadani od policije. Drže se kao obitelj te je uprava bande obiteljska. Možete ih prepoznati po plavim bojama.
     
   
Slike LA baze:
   
   
     
   
HITMAN AGENCY
   
     
   
Hitman Agency je elitna organizacija koja se drži u strogoj tajnosti. O njoj se ne zna mnogo. Zna se da su u Agenciji samo profesionalni ubojice koji ubijaju za novac. Govori se da su obrijanih glava te da na zatiljku imaju tajanstveni kod, no ništa od toga nije sigurno, a policija im ne moze uæi u trag pošto se svjedoci ubojstava hitmana boje odati bilo kakve informacije u strahu za vlastiti život.
     
   
Slike HA baze:
   
   
     
   
     
   
AUTO SALON
   
Na serveru možete posjedovati najviše 3 vozila koje možete kupiti u Auto Salonu. Svaki igraè ima moguènost prodaje, parkiranja, mijenjanja boje, lociranja i zakljuèavanja svoga vlastitog vozila. U salonu ima ogranièen broj vozila sto znaèi da salon može ostati bez zaliha samim time raste i cijena vozila što igraèima omoguèuje veliku zaradu. Auto možete kupiti u salonu vozila "Wang", logaciju salona možete pronaæi pomoæu /gps komande.
     
   
Slike auto salona:
   
   
     
   
GLAD SYSTEM
   
Textdraw koji vam pokazuje koliko je vas lik IG gladan nalazi se u lijevom donjem kutu ekrana kod radara. Svakih 10 minuta makiva se 1 toèkica, ukupni broj toèkica je 10. Kad vam se maknu sve toèkice umrjet æete od gladi to možete sprijeèiti u biznisima namjenjenim za jelo a to su: restorani, burger shoti i cluckin belli.
     
   
Slika glad textdawa:
   
     
   
WAR SYSTEM
   
Svaki lider bande/mafije ima moguènost da ponudi war drugom lideru bane/mafije ukoliko drugi lider prihvati war, zapoèinje rat izmeðu te dvije organizacije u trajanu od 20 minuta.
     
   
Slika war rezultata:
   
     
   
HOUSE SYSTEM
   
Na serveru ima jako puna kuæa koji su razvrstani po levelima: vile za igraèe lvl 5+, srednje kuce za igraèe lvl 3+, a male kuæe za igraèe lvl 1. Vlasnik kuæe ima moguènost zakljuèavanja, spremanja (droge, materijala, oruzija, lijeèenja), postavljanje cijene renta i prodaje drugom igraèu. Takoðer svaki igraè može rentati u bilo kojoj kuæi ukoliko je vlasnik to dozvolio.
     
   
Slike house systema:
   
     
   
BIZNIS SYSTEM
   
Na serveru postoje sljedeæi biznisi: restorani, banke, ammunationi, teretane, 24/7 trgovine, nièni klubovi, biznisi sa piæem i sa odjeæom. Vlasnik biznisa ima moguènost dizanja novaca iz blagajne i prodaje biznisa drugom igraèu.
   
     
   
Slike biznis systema:
     
   
OGLAS SYSTEM
   
Na serveru postoje 2 naèina davanja oglasa. Prvi naèin je stavljanje oglasa na plakate koji su postavljeni po cjelom gradu, a drugi je na chat. Oglas možete predati u bankama.
     
   
Slike oglas systema:
   
   
     
   
DOK SYSTEM
   
Kao što sam veæ naveo gore na serveru postoje 2 bande i 2 mafije koje se bore za prevlast na doku. Svaki èlan bande/mafije ima moguènost dostave droge i materijala u svoj sef sa kamijonom koji se nalazi na doku. Kud uðete u kamijon poèinjete sa punjenjem koje traje 5 minuta, kada ste napunili kamion odnosno kada vam je textdraw sa postotkom punjenja došao do 100 posto pokazat æe vam se crveni marker dok kojeg morate doæi kako bi uspješno dostavili materijala i drogu u vaš sef.
     
   
Slike dok systema:
   
   
     
   
SYSTEM DOZVOLA
   
Na serveru možete položiti za letenje, plovidbu i auto. Da bi zapoèeli polaganje morate uæu u vozilo namjenjeno za polaganje. Lokacije za polaganje možete pronaæi pomoæu /gps komande. Takoðer ukoliko radite neke neprihvatljive stvari kao npr. DB-ate, koriste elisom ili nest slièno èlan LSPD-a vam ima pravo oduzeti dozvolu te morate ponovo polagat.
     
   
Lokacija polaganja za auto:
   
   
     
   
Lokacija polaganja za letenje:
   
   
     
   
Lokacija polaganja za plovidbu:
   
   
     
   
STATS KOMANDA
   
Da bi provjerili svoje stastistike potrebno je upisati komandu /show stats. Stats je ureðen u textdrawu što omoguèuje pregledan prikaz vaših podataka.
     
   
Slika stats komande:
   
     
   
I još mnogo toga možete vidjeti na našem serveru. Server otvaranje 01.02.2013. u 20:00h. Ugodno igranje želi vam vaš BV Admin Team.

   
EVENT SYSTEM
   
Event sistem tu je radi zabave napravili smo vas eventa tako da bi uzivali u njima i osvojili neke novce
     
   
Slike event systema:
 
Slike Infernus racea:

   
   
   
   
   
   
   

Slike Hotring racea:

   
 
 
 
 
 



Odlican Opis , odlicno sve!Vidimo se xd  8)
Searching Mapper...



Posjetite nas i zabavite se uz jedan od najboljih servera na balkanu.


VOZILA ZA FIVEM
FIVEM PIKACHU ROLEPLAY