Vixon Roleplay | OTVORENJE Foruma u 18:00h |

Započeo DinoP., Januar 26, 2014, 16:44:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Najava novog Gaming Communitya   

Pozravi svim clanovima. Predstavljamo vam novu zajednicu pod imenom Vixon Roleplay. Ovo nije jos jedan server koji ce se danas otvoriti pa sutra zatvoriti vec ovaj server ide do kraja zato budite uz nas.Radnja ce se odvijati u Los Santosu. Mod ce biti po RP pravilima.

Sto se tice foruma,tema je od 0,na temi je dosta radeno,ima jos par sitnica sto se moraju sredit,ali to ce se rijesit u kratkom roku.Da vam objasnim oko registracije na forum,svima vam je nadamo se poznata,stisnete na "Registracija" i ispunite potrebno,nakon toga ste postali Dio Vixon Gaminga.

Prijave za pozicije: Lidera(USKORO!) | Moderatora(USKORO!) | Marketing Team
Server IP: Više obavijesti na forumu!
Forum url: www.vixon-roleplay.com.ba

Poslednja Izmena: Januar 26, 2014, 17:44:26 POSLE PODNE od Bureks

Želim Vam svu sreću u daljnjem razvoju servera i foruma, večeras dolazim da Vas prodžim na forumu.

Citat: ●'ŁуαMMM● poslato Januar 26, 2014, 16:56:37 POSLE PODNE
Želim Vam svu sreću u daljnjem razvoju servera i foruma, večeras dolazim da Vas prodžim na forumu.

Hvala .. :)

Jedno mi se ne sviÄ'a.
Na forumu piÅ¡e, Theme by Vixon, otkud vam prava da prisvojite temu kao vaÅ¡u?  :)
Ta tema je od SMF Studia, što znači da ste je vi editovali, i da bi tamo trebalo da stoji Theme by DS - Edited by Vixon.
Toliko od mene, srećno.
Poslednja Izmena: Januar 26, 2014, 17:35:55 POSLE PODNE od Drobnjakâ„¢

Hvala svima ... :D

@Drobnjakâ,,¢: tema nije od DS od 0 je...
Poslednja Izmena: Januar 26, 2014, 17:43:16 POSLE PODNE od Bureks

Å ta, nije bilo kopiranja?
Gledam kodove i ne čini mi se tako, ali nadam se da grijeÅ¡im, sve u svemu, srećno  :)

Hvala.

Mali update foruma  :D

www.vixon-roleplay.com.ba

Posjetite nas vama par sekundi nama puno znaci :)