[Predstavljanje]Sperke

Započeo Sperke[x], Januar 25, 2014, 21:55:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Bože mi je pravo ime koga zanima.
Gde živite i gde ste roÄ'eni:Roden sam u TG tamo i zivim.Puno ime grada je Tomisalvgrad.
Koliko imate godina: 17
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Za ovaj forum sam saznao preko prijatelja pa sam mislio da vidim forum i odlucio se uci na njega upravo zbog SAMP-a.
Vaše misljenje o forumu: Forum je odlican samo nastavite.
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera):Zadnji server kojeg sam igrao bio je Los Balkan ali prije sam imao i svoj server ali sam ga zatvorio.Imao sam dobar admin tim ali je problem bio sto sam ja jedini znao skriptat.Mapat sam znao ja i jos jedan necu mu spominjati ime ali uglavnom server je zatvoren zbog jednog admina koji je banao sve redom.
Koliko dugo igrate SA:MP: SA:MP igram 7 godina.
Da li Skriptate ili Mapate:I skriptam,a bome i mapam.

Napišite nam nešto o sebi: Nemam puno da kazem o sebi osim to da znam dobro mapat,skriptat nesto slabije.Sad neigram ni jedan SAMP server jer sam odlucio da cu malo pomoc ljudima da pokrenu svoj SAMP server i da im pomognem u rijesavanju problema.Prije nego sto sam dosao na Balkan SAMP forum bio sam na raznim SAMP forumim ali ovaj je najbolji.To je to kratko nebi vam pricao o zivotu jer vas to nebi zanimalo.Jedino sto vas mozda zanima je to da se dobro razumim u informatiku i znam programirati i izradivati web stranice i forume toliko o meni.
SKRIPTER |ZAUZET
MAPER | SLOBODAN

Dobrodošao, stim da znaš skriptat/mapat' počasti nas kojim radom. Uživaj!

DobrodoÅ¡ao, postavi neke svoje radove  :D