Black Rose v2.0

Započeo Jakisic, Januar 25, 2014, 15:42:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

kako se otvaraju kapije na kucama ovim kod kolodvora??????
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

Citat: .ılllı.[RCG]Boca A.k.A Bocilinjo.ılllı. poslato Februar 13, 2014, 18:34:07 POSLE PODNE
sta si ti ovde izmenjao??
textdravove i neke male stvari,ovo sam radio za sebe i onda me smorilo i reko ae da ga objavim :)

Promenio si textdrawove trebao si ostaviti one bolji su pohvala za trud
Poslednja Izmena: Februar 13, 2014, 20:22:17 POSLE PODNE od Mark Scripter

Odgovori neko kako se otvara ona kapija kod pijace i kako se renta na ovaj srw

Citat: Gvozden poslato Februar 13, 2014, 21:15:37 POSLE PODNE
Odgovori neko kako se otvara ona kapija kod pijace i kako se renta na ovaj srw

a da vidis u pawno?
nemam sta dodati 5/10 [zbog slika objave i dosade] sto kazu gore nista novo...
mogo si bar izmapati nesto cisto da bude da si uradio nesto... :S ovo ume i neko ko nije skripter duze vreme...

0/10
Bar da si nesto dodao a ti nista

pa nisam hteo nista jer mi se svidjalo tako kakvo je,svako ima svoj ukus,a vi sto trazite cmd  za rent,kapije pogledajte pawno malo

Citat: Milos123 poslato Februar 14, 2014, 14:23:26 POSLE PODNE
pa nisam hteo nista jer mi se svidjalo tako kakvo je,svako ima svoj ukus,a vi sto trazite cmd  za rent,kapije pogledajte pawno malo
Pa sto ga objavljujes ako nista nisi radio ?Sad se meni svidja lupam UP mod i ja cu promeniti ime i ubaciti par mapa i recu ovo je po mom ukusu.A za te kapije nije ni bilo u tom modu namesteno da se otvaraju jer sam ih ja preuzimao za modove koje sam radio i svaki put sam morao da mapam nove i ubacujem.

aaauuu kako uc ovamo http://www.dodaj.rs/f/q/hT/3yAYRVHH/untitled.png da kupim vozila koja je komanda preko pijace nemogu ga open ni na /go /gateopen ni na H ajde reci kako uc tamo

odes sa druge strane
i stisnes H a to je kad preuzmes auto i stanes na jedno mesto zatim kucas /preuzim i to te automatski prebaci do te garaze :)

A i nije nesto edit previse.. od mene je 4/10
Vatrogasac - Vozač

Where You go out, firefighters goes in

Citat: Milos123 poslato Februar 14, 2014, 20:43:12 POSLE PODNE
odes sa druge strane
i stisnes H a to je kad preuzmes auto i stanes na jedno mesto zatim kucas /preuzim i to te automatski prebaci do te garaze :)
Nece na H ni /gateopen ni /go

Citat: Gvozden poslato Februar 14, 2014, 20:51:12 POSLE PODNE
Citat: Milos123 poslato Februar 14, 2014, 20:43:12 POSLE PODNE
odes sa druge strane
Nece na H ni /gateopen ni /go
Pa uzmes lidera P.S.