[Tema]O "porpadanju" SAMP-a

Započeo b3njo, Januar 19, 2014, 16:54:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz ljudi, ae da vidim vase misljenje o ovoj temi, ja imam svoj srv, i na pocetku sam dijelio LVL 9 i 5mil i imo sam svaki dan 30 igraca, ali kad sam poceo dijeliti po lvl 5 i 1 nikoga nema sad! :(

Dosta ti je rekao ''ѕραмαѕÑ,Ñ"я''.. Ali da bih privukao barem 20 online igrača, potrebni su dobri članovi marketing team-a. No, da bih dodatno reklamirao, treba ti dobar opis moda, tj. po sličnim forumima kao ovaj.. Svi kažu da je najbitni mod, eto ja sam suprotan od drugih. Bitna je zabavna i dobra administracija, kao i ekipa na serveru. Za početak ne trebate biti prestrogi, jer znam iz ličnog iskustva. A nemoj očekivati odma prva dva/tri mjeseca dosta igrača.. Jer svaki server ne može odma da uspije.. Vremenom dolaze igrači, naravno ako reklamirate server.

Potrebno je dosta truda oko moda najmaanje 3-4 meseca intezivnog rada.I moras na pocetku deliti pare levele i ostalo da se igraci naviknu na server,nacin rada istog itd...

Ljudi, hvala na pomoci, ali Lyam-e ja se totalno slazem sa tobom, najvaznija je zabava na serveru, kakav god GM imao, pa makar da imas "grandlarc" gm, bitno je da se zaezamo... ;) , morel lock :D

Jedan savet, nemoj da razbacujes imovinu i novac na serveru, da bi igraci naucili da se do novca tesko dolazi i da cene to