[C:RP] Svečano otvorenje subota 20:00

Započeo [AG] Tonko, Januar 18, 2014, 10:51:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.





Svečano otvorenje servera je u subotu 18.1.2014. godine u 20:00, svi ste dobrodošli.


Ime servera: Citizen RolePlay
IP servera: 91.121.21.54:7812
Forum: www.server uklonjen!.info www.citizen-samp.com
Vlasnici: Anes Durmić(RAPlaY), Antonio Ivandić(Tonko)








Citizen zajednica :

Pozdrav svim samperima i članovima ZB SA:MP zajednice. Citizen RolePlay je server koji je osnovao glavni skripter RAPlaY i Tonko koji je glavni pokretač ove zajednice. Glavni mapper Citizen zajednice je Luca i dva pomoćna mappera mr.chEtos i kAyLe.VoÄ'e marketing tima su Tonko i Rixiz. Web dizajner je Joe_.




Registracija & Login :

Registracija na server je jednostavna , sastoji se iz svega par koraka.







Glavni systemi servera :

House system

Sistem kuća je veoma lagan i kompaktibilan. Nema puno kompliciranih stvari. Postoje 4 vrste kuće: Vila, velika, srednja i mala kuća. U svakoj kući možete ostaviti novac, drogu. PreureÄ'enje interijera je moguće. Kuće se nalaze Å¡irom Los Santosa, te ih možete pronaći gdje god želite.





Hotel


Vikendica system



Stan system


Carowner ship system (CoS)





Poslovi servera :

Poslovi su najvažniji dio stvarnoga života, te ukoliko želite imati novca, morati će te se potruditi i namučiti da zaradite za osnovne stvari. Isto tako ćemo prenjeti i u server, svaki posao neće zadavati Vam puno muke i moći će te kroz uživanje i odmaranje raditi poslove, te dotaknuti čar roleplaya.

Na serveru će te moći pronaći poslove u kojima država, firme, te razni obrti i privatnici zapoÅ¡ljavaju radnike, te moći će te raditi kod njih i ukoliko budete izvrÅ¡avali poslove kako treba, uz aktivnost na serveru i admini ako Vas zapaze, možete biti nagraÄ'eni na poslu, to jest poviÅ¡icu koju nećete morati sami tražiti, već ju zaslužiti i dobiti. Naravno legalni poslovi nisu jedini, ukoliko volite noćni svijet i raditi malo 'sa strane' postoje i ilegalni poslovi, ali morate biti oprezni jer državni organi Vas mogu skužiti i poslati u zatvor.





Legalni poslovi

Taksista



Čistač ulica

Kosač trave



Bolničar




Ilegalni poslovi

Diler drogom

Švercer matsa i oružja




Legalne organizacije :


Los Santos Police Department je državna organizacija koja se brine o sigurnosti graÄ'ana, te miru u gradu Los Santosu. Los Santos Police Department regulira promet, graÄ'ane i razna orobljavanja koja Å¡tete ekonomiji grada. Ukoliko ugledate zločin, zgrabite mobilni telefon i nazovite policiju.



Federal Bureau of Investigation je organizacija koja je dobro poznata Å¡to se bori protiv teÅ¡koga kriminala, te dnevno osigurava mnoÅ¡tvo važnih mjesta u gradu Los Santosu. Moći će te vidjeti dečke u civilu i u dobrim vozilima, teÅ¡ki su za prepoznati, takoÄ'er paze i na red u gradu. Nemojte stiskati gas, ukoliko vam se oni pokažu na retrovizoru ne pokuÅ¡avajte bježati. Cilj su im najveće mafije, te zapljene droge i jako dobro su organizirani i formirani.



Banka i općina i spawn:

Stvarate se na spawnu koji se nalazi u centru grada, ukoliko želite tu možete boraviti u apartmanu koji je besplatan za igrače dok si ne kupe kuću, stan ili vikendicu. Apartmani su luksuzni, lijepi i cjelokupni apartman je lijepo opremljen. Pokraj spawna kada se spustite niz pokretne stepenice, možete sa lijeve strane pronaći motoriće koji su besplatni za igrače do levela 3. Kada ste putnik, odnosno početnik dozvolu za vozilo možete položiti odmah na levelu 1 i besplatna je, ako preÄ'ete level 1 onda će te vozačku dozvolu morati platiti. Za prvu ruku ste lijepo smjeÅ¡teni zar ne?



Banka i općina su najvažnija gradska srediÅ¡ta koja su vam potrebna za svakodnevni život. Kada tek doÄ'ete na server, morate se uputiti u općinu(/gps) i podići svoju osobnu kartu(ličnu kartu) koja vam treba da bih vas se moglo identificirati, ukoliko nemate osobnu kartu(ličnu kartu) nećete moći upisati komandu /stats. U općini takoÄ'er obratite se na recepciji i možete pronaći posao, te će vas GPS preusmjeriti gdje trebate ići za posao koji ste odabrali. Općina se nalazi na uobičajenom mjestu i eksterijer je vrlo jednostavan, a interijer tako prekrasan.



Banka se takoÄ'er nalazi na istome mjestu, te lokaciju ne mislimo mjenjati, mogućnost je i otvaranje banki u drugim dijelovima grada Los Santosa. U banci možete napraviti kreditnu karticu, uplatiti novac na nečiji račun, podići novac sa računa, podići kredit(ovisno o vaÅ¡em levelu) i Å¡to je najzanimljivije za mafije i bande. Orobiti iliti ga opljačkati banku.




Auto Å¡kola:

Auto Å¡kola je smjeÅ¡tena na drugom mjestu, te nije na starome mjestu, nalazi se takoÄ'er u srediÅ¡tu grada nedaleko od općine i nedaleko od poznatoga gunshopa. Sistem auto Å¡kole je vrlo jednostavan i kompaktan. Ukoliko ste level 1 imate pravo na besplatno polaganje za auto. Ukoliko ste preÅ¡li level 1, a niste položili. KoÅ¡tati će vas 1000$ polaganje. UÄ'ete u autoÅ¡kolu, uplatite polaganje izaÄ'ete vani i možete izabrati bilo koje od vozila od autoÅ¡kole i počinjete sa polaganjem. ProÄ'ite kroz odreÄ'ene checkpointe i kada zavrÅ¡ite dobili ste svoju vozačku.






Saloni prijevoznih sredstava:

Auto salon se nalazi na dobrome mjestu i svima dobro poznatom Grottiju. U auto salon imate sve tipove vozila, od osobnih automobila, do prijevoznih vozila. Naravno u autosalonu ne možete pronaći vozilo tipa Monster, Dumper, Hotring Racer i sl., jer su potpuno ne moguća vozila koja ne mogu proći tehnički pregled iz svojih razloga, vjerojatno i sami znate. Sistem je jednostavan, uÄ'ete u salon piÅ¡ete komandu /kupiauto i pronaÄ'ete vozilo za sebe, boju i kupite ga, vozilo vas čeka na jednom mjestu od četiri garaže. Vozilo nakon kupnje morate obavezno preparkirati negdje gdje neće smetati, inače će nadležni izvrÅ¡iti sankcije.





Salon motocikala je nedaleko od auto salona, te u ponudi motora smo vam spremili sve motore koji postoje. Pa čak i sportski motor NRG koji je dostupan baÅ¡ svima. Niska cijena motora, te ne trebate dubok džep da bih kupili NRG. Interijer je veoma lijepo odraÄ'en i pristupačan




Salon letjelica se nalazi nedaleko od aerodroma. Ukoliko ste bogatiji i želite svoju privatnu letjelicu, tu ju možete kupiti. Letjelice se skuplje, te neće baš svatko imati za nju.







Ostale zanimljivosti servera :

Server poruke i speedometar


 



Poslednja Izmena: Januar 18, 2014, 14:41:59 POSLE PODNE od Tonko_







Sretno :P

samo ovaj tonko admin, on potice gej populaciju :P HAHAH

Mod vam je dobar samo sto danas bas dosta servera otvara ja vam preporucujem u nedelju ali kako vi ocete  8)


Server se spoio sa drugim serverom i oficijalno ne postoji, tema ide LOCK