PES13 Problem

Započeo Tong1950Po, Januar 11, 2014, 15:24:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vako skinija sam najnoviji pech za pes 2013 6.0 koju kogd da izaberem momcad dresovi su sjetlo plavi i zuti i grbovi su oni stari a trasferi o igracima ok kako da popravim
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Blaeks

*

Madmen

kako? mos mi dat link di mogu to skinit

hvala na linkovima, sad mi se skida pa cu vam javit :D

skida sam trazi mi sifru koja je sifra?

nisam od tvog linka skida nego od on prvog linka sta mi je ovi da drugi

Najbolji patch,http://www.qpes.org/pes-2013/v10/ ja koristim od 2-3 verzije i prejak je patch

mozete li mi dat direktni link za download jer nikako skinem samo otvara neke kurceve stranice

Citat: Tong1950Po poslato Januar 11, 2014, 18:32:36 POSLE PODNE
mozete li mi dat direktni link za download jer nikako skinem samo otvara neke kurceve stranice
Evo https://mega.co.nz/#!Y8QCwTZZ!MsL0-nv-I8vU3Dy_9kuvWwkxjO9FIiD25MeI7JfzubU.Ja sam preko torrenta skinuo. Ako ti bude šta trebalo javi ..
Poslednja Izmena: Januar 11, 2014, 18:36:35 POSLE PODNE od [AG] Leonov [â„¢]

trazi neki key

Citat: Tong1950Po poslato Januar 11, 2014, 18:39:10 POSLE PODNE
trazi neki key
Eh,ne znam key code.LakÅ¡e ti je preko torrenta,ako hoćeÅ¡ preko torrenta.IdeÅ¡ na download ( uÄ'eÅ¡ na 1. link Å¡to sam postavio ) i imaÅ¡ tamo prvo pes 2013 v10 , pa pes 2014,skini pes 2013 i samo lajkaÅ¡ stranicu i skine ti se

skinija sam radi, sad mi zapinje igra, moze neko rec kako da samnjim lagg windows 8

NVIDIA 1GB
4GB DDR3
500GB HDD

2.2 GHz

Citat: Tong1950Po poslato Januar 11, 2014, 22:50:36 POSLE PODNE
skinija sam radi, sad mi zapinje igra, moze neko rec kako da samnjim lagg windows 8

NVIDIA 1GB
4GB DDR3
500GB HDD

2.2 GHz
Smanji rezoluciju i pogasi sve programe kao skype,msn,origin i te gluposti i browerse,meni zapinje pa ugasim te stvari i radi super

rezolucija mi je najveca kad sam prvi put istalira PES radija ko podmazan, sad blokira iskljucin sve programe, neznam zasto su mi igrice na intel a istalira NVIDIA