Jeli Isplativo?

Započeo [UNT] Sergio Logan, Jul 18, 2009, 12:27:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

samo da pitam admine jeli isplativo stavit donacije preko daopaya na 6 kuna s tim da oni uzimaju proviziju,,, ev primjer,,,
na delux hostu server kosta 10 eura preko paypala i tako tih gluposti a kada preko daopay-a kupujes izadje te 33 eura...
stoga mislim da za 6 kuna donacije dobijes 2-3 kune sto je preeemalo... decki stavite vise vrsta donacija i stavljajte u eurima...
e da i  jos da vam preporucim... ako imate kreditnu karticu i imate paypal racun a nezelite koristiti karticu ili nemate para... mozete
napuniti vas paypal racun sa pravim parama!! kako??? Lukas (vlasnik Delux-Hosta) je napravio novu web stranicu koja ima funkciju da
napuni vas paypal racun preko telefonskog poziva! ja naroko paypay i kupujem sve zivo preko e-baya i tako... pozz

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

zerocoolos

ma ostavi se deopaya i sličnih servisa... kao prvo na deopayu je još donekle moguće dobiti uplaćen novac. A isplaćuju ga samo ako skupiš preko 50 eura na svom račun kod njih... i to u roku 90 dana...

www.call2pay.me je stranica od lukasa... to valja garantiram! napunis si paypay racun! ja tako sebi napunio i kupio si grafulju za komp preko e-baya...

www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

zerocoolos

Citat: Euro SAMP Revolution poslato Jul 18, 2009, 13:54:35 POSLE PODNE
www.call2pay.me je stranica od lukasa... to valja garantiram! napunis si paypay racun! ja tako sebi napunio i kupio si grafulju za komp preko e-baya...

da al kako da dobijemo pare na paypal kad se u hr ne može primati novac na paypal, već samo plaćati.

Citat: zerocoolos poslato Jul 18, 2009, 14:58:00 POSLE PODNE
Citat: Euro SAMP Revolution poslato Jul 18, 2009, 13:54:35 POSLE PODNE

da al kako da dobijemo pare na paypal kad se u hr ne može primati novac na paypal, već samo plaćati.

sta nemozes posalt na aler pay i onda na acc ;D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

regas se u engleskoj i kupuj preko e-baya...

www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

zerocoolos

Citat: Euro SAMP Revolution poslato Jul 21, 2009, 17:29:37 POSLE PODNE

jel ti shvaćaš ne možeš pravit paypal u engleskoj jer nemoš tamo račun u banci otvorit...

za kupnju možeš i ovdje paypal otvorit, al samo nemoš primat pare...

Pa gle, ovi telefonski servisi su inace neisplativi ali jbg bolje ista nego nista.

Citat: zerocoolos poslato Jul 21, 2009, 17:41:02 POSLE PODNE
Citat: Euro SAMP Revolution poslato Jul 21, 2009, 17:29:37 POSLE PODNE

jel ti shvaćaš ne možeš pravit paypal u engleskoj jer nemoš tamo račun u banci otvorit...

za kupnju možeš i ovdje paypal otvorit, al samo nemoš primat pare...

hehe malo me zanima tek sam procitao ;D

dali se sa paypala staviti na alert pay i onda na banku ?

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

eo neznam dali bi smio reć (zbog reklame) al eo riskirat ću bilo bi vam isplativije stavit google oglase...
registrirate se na adsanse i za svaki naš klik na njih $1 moj prijatelj je dobio $200 u 6 mjeseci dobije se ček...
dakle mi ćemo samo bezveze klikat da vi dobijete para!!! iako nas nezanima mi ćemo kliknut...

Trawis

omg jesi ti normalan/a? ???
jesi vidio/la kad je zadnji put postano u ovoj temi? :mad: