[Pomoc]Stil trcanja

Započeo Masic99, Januar 08, 2014, 20:55:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ma neki moj mod zelim da napravim jednostavan DM server ......samo mi ovo treba
Detaljan opis problema:Kako da promenim stil trcanja da trci kao u SP...
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

A kako moze da se ubaci rezultat ?

Citat: C++ poslato Januar 08, 2014, 21:04:13 POSLE PODNE
Citat: Dragoljub123 poslato Januar 08, 2014, 21:03:45 POSLE PODNE
A kako moze da se ubaci rezultat ?
rezultat cega?

Pa ja sma napravio srw po principu da imaju dva tima i sada ako moze da se ubaci daima skor jednog i drugog tima i ako moze ko je koga ubio slisno NL modu

Spremi varijablu (promenljivu) za Ta dva tima..I sada postavi..Ako ti je igrac jednog tima umro tj. cim umre da se drugom timu dodeli jedan vise "bod" tj. da varijabla ide +1 ..Na kraju napravi if ako ti je Tim jedan ima vise bodova onda je pobedio ili else
To ti je jedan prost "algoritam" kako treba da glasi sistem..Inace ti bodove mozes da string-ujes kao TextDraw ili da ga napravim kao GameText ili pak SendClientMessage
Poslednja Izmena: Januar 08, 2014, 21:39:11 POSLE PODNE od denis_lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

UsePlayerPedAnims(); CTRL + V i pastiraj ovo u prozorcic i kad ga nadjes sam,o ga izbrisi i kompajluj na plavi trouglic ili F5

Citat: denis_lapi poslato Januar 08, 2014, 21:38:35 POSLE PODNE
Spremi varijablu (promenljivu) za Ta dva tima..I sada postavi..Ako ti je igrac jednog tima umro tj. cim umre da se drugom timu dodeli jedan vise "bod" tj. da varijabla ide +1 ..Na kraju napravi if ako ti je Tim jedan ima vise bodova onda je pobedio ili else
To ti je jedan prost "algoritam" kako treba da glasi sistem..Inace ti bodove mozes da string-ujes kao TextDraw ili da ga napravim kao GameText ili pak SendClientMessage

Mozes ti meni to da napravis ako ti nije tesko ? :D